CIASTECZKA BEKONOWE Z SYROPEM KLONOWYM

16 February, 2013Bułeczki i muffiny to moja ogromna słabość.Lubię i słodkie i słone, ale te drugie zdecydowanie bardziej.Kiedy trafiłam na przepis Deb Perelman w jej the Smitten kitchen cookbook na .....no właśnie Zastanawiałam się, już po upieczeniu ich, czy to bardziej bułeczki czy ciasteczka. Autorka nazywa je biscuits , ale ja myślę, że najlepiej odda ich charakter polska...
Najnowsze przepisy
Pomidory to warzywo, które od pokoleń towarzyszy nam w... ⇖ 20
Gdy pierwszy raz spróbowałem wietnamskich sajgonek... ⇖ 19
Dziś pomysł na panierowane polędwiczki z kurczaka w... ⇖ 29
Przepisy z bloga
Jeżeli jesteście bananożercami jak ja, te post jest dla... ⇖ 542
Galette to moje ulubione ciasto. Jest to tarta francuska,... ⇖ 491
Cukinia obrodziła, potrzebne są pomysły i przepisy na... ⇖ 573
Włosi są mistrzami w antipasti, prościutkich mini... ⇖ 483
Zaczęłam przygotowania do nowych warsztatów, tym razem z... ⇖ 455
Zawsze lubiłam tarty kruche z owocami czy konfiturami, ale... ⇖ 521
To chyba najbardziej, no może po moussace greckie danie.... ⇖ 555
Dzisiaj trudno mi to sobie wyobrazić, że był czas, dawno... ⇖ 504
Eugenio Gollini był utalentowanym cukiernikiem z małego... ⇖ 560
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 784
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 324
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 279
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 209
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 204