Ciasteczka z białą czekoladą i orzechami pecan
Źródło: http://szalonapatelnia.blogspot.com/2013/09/ciasteczka-z-biaa-czekolada-i-orzechami.html
Pyszne i chrupiace. Z biala czekolada i orzechami pecan - coz moze byc lepszego?:)Skladniki:120 g cukru70 g masla1 jajko2 lyzki otrab owsianych1 szklanka maki1/2 lyzeczki proszku do pieczenia20 g orze...
Najnowsze przepisy
Budyń proteinowy z polewą z mlecznej czekolady od Prozis... ⇖ 16
Witam Kochani! Polecam pyszny schab pieczony, jeśli tylko... ⇖ 23
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 37
Soczysta karkówka z piekarnika – sprawdzony przepis na... ⇖ 19
To ciasto sezamowe wygląda jak makowiec, a w środku kryje... ⇖ 17
Makowiec, sernik i piernik, te trzy klasyki zawsze piekę... ⇖ 26
Sałatka jarzynowa z burakami to bardzo smaczna odmiana... ⇖ 18
Druga nieco inna propozycja fit makowca, którego robi się... ⇖ 20
Przepisy z bloga
Sposob na szybki obiad. Dodatek mandarynki wprowadza do... ⇖ 541
Obejrzalam ostatnio krotki filmik - przepis na tradycyjna... ⇖ 585
Jedne z moich ulubionych. Niezwykly dodatek marchewki... ⇖ 551
Do zrobienia biscotti zachecila mnie akcja na durszlaku,... ⇖ 571
Te buleczki beda dobra podstawa do kanapek - zarowno tych... ⇖ 595
Sa delikatne, maslane, w brylantowej otoczce z cukru...... ⇖ 509
Kiedy zobaczylam ten przepis na blogu Alii, wiedzialam, ze... ⇖ 519
Przepis na te paluchy pojawial sie w roznych wersjach na... ⇖ 589
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1864
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1261
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 748
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 700
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 617
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 610
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 575
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 496
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 489
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 476









































