Ciasto brownie
Źródło: http://truskawkowa-fiesta.blogspot.com/2024/11/ciasto-brownie.html
Mocno czekoladowe, a zarazem słodkie brownie z gotowej mieszanki Baking Concept idealnie nadaje się na jesienne, szare dni.Składniki:brownie cakemix60 ml oleju rzepakowego65 ml wrzącej wodySposób przygotowania:Do miski wsypać dwie pierwsze warstwy mieszanki - zalać wrzątkiem i dokładnie wymieszać. Następnie dodać olej i pozostałe części mieszanki. Całość dokładnie wymieszać. Masę przelać do natłuszczonej formy o wymiarach 24 x 24 cm. Piec przez 30 minut w 180...
Najnowsze przepisy
Budyń proteinowy z polewą z mlecznej czekolady od Prozis... ⇖ 16
Witam Kochani! Polecam pyszny schab pieczony, jeśli tylko... ⇖ 23
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 37
Soczysta karkówka z piekarnika – sprawdzony przepis na... ⇖ 19
To ciasto sezamowe wygląda jak makowiec, a w środku kryje... ⇖ 17
Makowiec, sernik i piernik, te trzy klasyki zawsze piekę... ⇖ 26
Sałatka jarzynowa z burakami to bardzo smaczna odmiana... ⇖ 18
Druga nieco inna propozycja fit makowca, którego robi się... ⇖ 20
Przepisy z bloga
Budyń proteinowy z polewą z mlecznej czekolady od Prozis... ⇖ 16
Waniliowy gryczany chlebek bananowy to idealne połączenie... ⇖ 65
Jesień to idealny moment na eksperymenty w kuchni –... ⇖ 51
Proteinowe naleśniki owsiane z białkiem, toppingiem o... ⇖ 55
Serniczek bananowy z ciasteczkami sugar free od Gullon,... ⇖ 62
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1864
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1261
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 748
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 700
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 617
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 610
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 575
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 496
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 489
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 476








































