Najnowsze przepisy
Ostatnio praca zawodowa zdominowała moje życie. Niektóre... ⇖ 0
Tosty francuskie z bananami i sosem orzechowym to proste i... ⇖ 3
Ten przepis na sernik z rabarbarem i galaretką po prostu... ⇖ 3
Sałatka z rukolą i oliwkamiSałatka doskonała do obiadu,... ⇖ 10
Szukasz pomysłu na elegancki i wyjątkowy obiad? Ten... ⇖ 27
Ciasto Malakoff z cointreau i frużeliną wiśniową
Uwielbiam to ciasto z kilku powodów. Po pierwsze cudownie wygląda na talerzu, po drugie zaspakaja apetyt na słodkie, po trzecie aby go zrobić nie trzeba odpalać piekarnika.Dobre produkty to w tym cieście podstawa, więc nie zamieniajcie masła na margarynę i biszkopty koniecznie savoiardi nie zwykłe, bo te zwykłe Wam się w tym cieście rozciapią. Robi się je...
Przepisy z bloga
Lepienie pierożków nie jest moim ulubionym zajęciem i... ⇖ 133
Harmonijny dobór konsystencji i smaków sprawia, że tej... ⇖ 154
Bubble waffles-czyli gofry bąbelkowe to inna wersja... ⇖ 185
Niebowgębie! Mięciutkie, wilgotne, mocno czekoladowe... ⇖ 195