Ciasto marchewkowe
Źródło: https://gotujzprezesem.pl/2022/11/ciasto-marchewkowe/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=ciasto-marchewkowe
Zapraszam po przepis na jesienne ciasto marchewkowe. Ciasto marchewkowe to prosty i szybki do zrobienia deser. Do jego przygotowania wystarczy miska i rózga kuchenna. Nie musimy nawet włączać miksera, marchewkę należy zetrzeć na tarce na grubych oczkach, a następnie wszystkie składniki wymieszać w misce. Ciasto marchewkowe z tego przepisu jest wilgotne, puszyste i długo zachowuje świeżość. Jest super smaczne, tanie i łatwo się kroi. Ciasto marchewkowe przełożyłam kremem na...
Najnowsze przepisy
Jesiotr to ryba, która nie potrzebuje wielu dodatków.... ⇖ 18
Leśna, gotowana bez pośpiechu - zupa grzybowa to jeden z... ⇖ 16
Pyszne, kokosowe ciasto przekładane słonymi krakersami.... ⇖ 24
Aromatyczna, klarowna i pełna głębokiego smaku suszonych... ⇖ 23
Profiterole to małe ptysie z nadzieniem. Upieczone z... ⇖ 19
Przepisy z bloga
Batat z pieca, lekko przypieczony na krawędziach i kremowy... ⇖ 40
Są takie smaki, które całkowicie wykraczają poza swoje... ⇖ 43
Grecka kuchnia to smak lata, morza i gaju oliwnego w jednym... ⇖ 51
Istnieją potrawy, które mimo pozornej prostoty zaskakują... ⇖ 52
Jest coś zaskakująco magicznego w połączeniu musztardy... ⇖ 44
Latem 2011 roku, podczas podróży przez stany północnego... ⇖ 39
Polędwiczka wieprzowa to jedno z najszlachetniejszych... ⇖ 53
Carpaccio to danie, które uchodzi za kwintesencję... ⇖ 58
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3041
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2155
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1499
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 858
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 759
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 707
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 692
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 680
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 661









































