ciasto maślane z rabarbarem i kruszonką

W sezonie rabarbarowym nie może zabraknąć tego ciasta. Klasyczne ucierane, na maśle, z owocami i kruszonką. Puszyste, delikatne i pięknie pachnące. Proste do wykonania i zawsze się udaje.składniki:200 g miękkiego masła200 g cukru pudru4 jajka (w temperaturze pokojowej)250 g mąki1 łyżeczka proszku do pieczenia400 g rabarbaru100 g masła10 łyżek cukru1 szklanka...
Najnowsze przepisy
Mus gruszkowy z kardamonem to prosty i aromatyczny sposób... ⇖ 10
Pyszne i mięciutkie, idealne na śniadanie. Można jeść... ⇖ 15
Znakomity syrop, który stosuje cała nasza rodzina w... ⇖ 25
Ciasto Szampańskie to jeden z tych deserów, które od... ⇖ 20
Lasagne to jedno z najbardziej rozpoznawalnych dań kuchni... ⇖ 15
Bułeczki z twarogiem i owocami – puszyste, słodkie i... ⇖ 16
Przepisy z bloga
Sernik z mlekiem skondensowanym to jeden z moich ulubionych... ⇖ 623
Przepyszny sernik na tradycyjnym kruchym spodzie, kremowy i... ⇖ 835
Polecam Wam przepis na lekką, letnią sałatkę z rukoli z... ⇖ 966
Pyszne jajka faszerowane zielonym groszkiem to doskonała... ⇖ 791
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2113
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 349
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 324
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 319
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 278
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 274