Ciasto Migdałek – kuchnia podkarpacka
Źródło: https://trzecitalerz.blogspot.com/2022/07/ciasto-migdaek-kuchnia-podkarpacka.html
Ciasto Migdałek – kuchnia podkarpackaLokalizacja: gmina Fredropol, powiat przemyski Migdałek to ciasto składające się z trzech kruchych blatów upieczonych z bezą, które przełożone są masą z masła i kajmaku. Placek, który układa się na wierzchu, posypany jest migdałami, stąd nazwa całego ciasta. W tym przepisie wykorzystuje się gotowy kajmak z puszki, jednak jeśli ktoś ma...
Najnowsze przepisy
Szarlotka zawijana to pyszna i efektowna wariacja na temat... ⇖ 17
Wyjątkowo kryzysowe, bo zasadniczo wyrzucane jako odpad,... ⇖ 15
Dieta na rzeźbę to nie tylko chwilowy trend, ale kluczowy... ⇖ 10
Przepisy z bloga
Pierogi ruskie z miętą - kuchnia podkarpackaPierogi... ⇖ 97
Makownik – kuchnia podkarpackaLokalizacja: Nowosiółki... ⇖ 479
Makówka wigilijna – kuchnia podkarpacka Lokalizacja:... ⇖ 321
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 2164
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1157
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 1001
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 921
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 900
Ciasta z polewą czekoladową są przepyszne! Poniżej... ⇖ 681









































