Ciasto parzone – przepis podstawowy.
Źródło: https://smartbake.pl/ciasto-parzone/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=ciasto-parzone
Ciasto parzone to cudowne, lekkie i miękkie ciasto. W oryginalnej, francuskiej wersji, ciasto wypełnia się Crème Pâtissière, czyli kremem na bazie budyniu. Artykuł Ciasto parzone – przepis podstawowy. pochodzi z serwisu SmartBake.
Najnowsze przepisy
Ciasto metrowiec z cappuccino Kto z nas nie zna przepisu... ⇖ 1
Kruche, zielone, mięciutkie i cudownie świąteczne. Te... ⇖ 9
Pyszny obiad? kolacja? czy może śniadanie? jak wolicie... ⇖ 8
Prosta sałatka śledziowa, którą możemy podać gościom... ⇖ 20
Przepisy z bloga
Brownie z truskawkami to pyszne ciasto biszkoptowe, które ... ⇖ 344
Szarlotka z kremem i kokosową posypką to popisowe ciacho... ⇖ 333
Szarlotka z kremem i kokosową posypką to popisowe ciacho... ⇖ 905
Brownie z truskawkami to pyszne ciasto biszkoptowe, które ... ⇖ 877
Tort owocowy z topperem powstał z okazji dnia dziecka. W... ⇖ 910
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 401
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 301
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 294
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 240
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 191
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 171
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 151
Przepyszna ryba po grecku w ekspresowej wersji dla... ⇖ 121









































