Ciasto rafaello na krakarsach

Ciasto bez pieczenia z masą budyniową z wiórkami kokosowymi - słodka masa na słonych krakersach.Składniki:3 budynie śmietankowe,1250 ml mleka,400 g krakersów,250 g wiórków kokosowych,330 g masła w temp. pokojowej,3-4 kieliszki wódki (opcjonalnie),5 łyżek cukru pudruPrzygotowanie:Budynie rozpuszczamy w 250 ml mleka. Pozostałą część podgrzewamy, mieszamy raz z...
Najnowsze przepisy
Lasagne to jedno z najbardziej rozpoznawalnych dań kuchni... ⇖ 9
Bułeczki z twarogiem i owocami – puszyste, słodkie i... ⇖ 10
Gdy myślimy o sałacie, najczęściej wyobrażamy sobie... ⇖ 14
#WspółpracaRecenzencka #WydawnictwoAlbatrosWielu z nas... ⇖ 12
Przepisy z bloga
Ekspresowy przepis na pyszną tortillę z indykiem oraz... ⇖ 40
Małe przekąski z szynką, serem, ogórkiem konserwowym... ⇖ 60
Danie niemalże jednogarnkowe. Pyszna sezonowa fasola... ⇖ 87
Ta sałatka to świetny pomysł na wykorzystanie kurczaka... ⇖ 85
Gnocchi z kurkami, zbielane śmietaną - to pyszny i szybki... ⇖ 137
Pyszny i szybki w przygotowanoi twarożek z suszonymi... ⇖ 76
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2097
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 346
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 322
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 314
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 274
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 272