Ciasto ryżowe z bananem, jabłkiem, śliwką i figą wzbogacone w kwasy Omega-3

Idealne ciasto na niedzielne przedpołudnie. Moc owoców sprawią, że deser jest aksamitnie słodki! Warto sięgnąć po kwasy Omega-3 pochodzące z alg morskich od Norsan.Składniki:2 jaja50 g erytrytolu10 ml oleju rzepakowego50 g mąki ryżowej1/4 łyżeczki proszku do pieczenia100 g banana bez skórki150 obranego jabłka50 g świeżej śliwki30 g świeżej figi5 ml kwasów Omega-3 z alg morskichSposób przygotowania:Jaja utrzeć z erytrytolem na puszystą masę. Dodać olej, rozgniecionego...
Najnowsze przepisy
Miskant chiński Trawy ozdobne to rośliny, które w... ⇖ 5
Przepis na sprawdzony sernik z mlekiem w proszku, który... ⇖ 11
Przepisy z bloga
Szybki obiad w 10 minut? Jasne - nie ma problemu! Noodles 5... ⇖ 42
Aksamitny, bardzo delikatny serniczek z musem śliwkowym... ⇖ 47
Owsianka jest must-have w każdej sytuacji! Można ją... ⇖ 80
Szybkie, proste i bardzo smaczne naleśniki z dodatkiem... ⇖ 69
Szybkie i bardzo proste pełnoziarniste gofry z owocami... ⇖ 66
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 1413
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 251
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 205
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 193
Rolada biszkoptowa z jabłkami jest banalnie prosta w... ⇖ 156
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 150
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 141
Ciasto Orzechowa Krówka to pyszne ciasto z kajmakiem i... ⇖ 112