Najnowsze przepisy
Sezon na szparagi rozpoczęty - zapraszam do zakładki z... ⇖ 24
Zupa cebulowa kremPrzepis na zupę z cebuli karmelizowanej... ⇖ 33
Szparagi w kremowym, serowym sosie to przepis na dobry... ⇖ 31
Pasta z tuńczyka z groszkiem Pyszne smarowidło do chleba... ⇖ 29
Ciasto toffi na krakersach
Składniki:(blaszka 25 x 35 cm)Masa kajmakowa puszkakrakersy dwa opakowania 2 x 175 gŚmietanka 30 % 600 mlCukier puder 2 łyżkiŻelatyna 2 łyżeczkiPłatki migdałów 50 gŻelatynę zalewamy zimną wodą ( niewielka ilość ok. 30 ml) odstawiamy na 5 minut do napęcznienia. Następniepodgrzewamydo momentu całkowitegorozpuszczenia. Pamiętajmyo tym, że żelatyna nie...
Przepisy z bloga
Składniki:1. Płat ciasta francuskiego2. Salami 75 g3. Ser... ⇖ 491
Składniki:1. Fasola czerwona puszka2. Kukurydza konserwowa... ⇖ 1506
Składniki:(szklanka 250 ml)Cukinia 600 g ( u mnie 3... ⇖ 3475
Składniki:Makaron 400 g ( u mnie kokardki)Filet z kurczaka... ⇖ 1127
Składniki:Makaron w kształcie ryżu 100 gPor 100gCzerwona... ⇖ 2252