Ciasto ucierane z rabarbarem i maślaną kruszonką

Proste, sezonowe ciasto z rabarbarem i maślaną kruszonką. Najlepsze zaraz po upieczeniu gdy ostygnie. Jest wilgotne, niezapychające i bardzo puszyste. Idealne na słodki poczęstunek. Blaszka takiego ciasta znika bardzo szybko. Gdy ktoś nie lubi rabarbaru może zamienić rabarbar na truskawki, maliny czy borówkę. Takie ciasta są najlepsze. Skusicie się ? Blaszka o wym...
Najnowsze przepisy
Cześć Kochani, zapraszam Was dziś na bardzo łatwe i... ⇖ 24
Witam wszystkich serdecznie .No cóż nie wiem czy lubicie... ⇖ 12
Jak przygotować zdrowe frytki beztłuszczowe? Przepis na... ⇖ 16
Pomidory to warzywo, które od pokoleń towarzyszy nam w... ⇖ 24
Gdy pierwszy raz spróbowałem wietnamskich sajgonek... ⇖ 24
Przepisy z bloga
Są takie dania które zje się raz, a potem przez lata... ⇖ 51
Słodkie, puchate z migdałowym nadzieniem w połączeniu... ⇖ 184
Makaroniki to lada wyzwanie, nie jest to łatwy wypiek i... ⇖ 239
Lekka, chrupiąca z piankowym wnętrzem, leciutkim jak... ⇖ 287
Smak dzieciństwa. Tak! Pamiętam czasy gdy jako mała... ⇖ 362
Obłędny deser!Idealny na letnie dni. Kruchy kakaowy spód... ⇖ 317
Jedna z pyszniejszych rolad lekkich jak chmurka która nie... ⇖ 393
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 807
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 344
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 298
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 239
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 228