Najnowsze przepisy
Białkowe placki z komosy ryżowej z dodatkiem białka ze... ⇖ 23
Mini Serniczki na Zimno Miękkie jak chmurka, aksamitne... ⇖ 32
Moja podróż przez sałatki z ogórkiem – smakowy duet... ⇖ 23
Szybciutka, pyszna z kilku składników zrobiona sałatka... ⇖ 43
To jedna z najlepszych nalewek owocowych. Akurat zaczął... ⇖ 27
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 155
Wprowadzenie do Mini zapiekanek z pieczarkami i serem Mini... ⇖ 26
ciasto z mąki amarantusa z gruszkami i żurawiną

Amarantus nazywany jest zbożem XXI wieku, a należy do najstarszych roślin uprawnych świata. Przed kukurydzą, fasolą i ziemniakami stanowił podstawę pożywienia Inków, Majów i Azteków. Charakteryzuje się niezwykłymi wartościami odżywczymi i zdrowotnymi, zawiera 5-krotnie więcej żelaza niż szpinak czy pszenica. Białko tego zboża jest lepiej przyswajalne niż z mleka czy soi....
Przepisy z bloga
Jeżeli jesteście bananożercami jak ja, te post jest dla... ⇖ 496
Galette to moje ulubione ciasto. Jest to tarta francuska,... ⇖ 431
Cukinia obrodziła, potrzebne są pomysły i przepisy na... ⇖ 519
Włosi są mistrzami w antipasti, prościutkich mini... ⇖ 438
Zaczęłam przygotowania do nowych warsztatów, tym razem z... ⇖ 409
Zawsze lubiłam tarty kruche z owocami czy konfiturami, ale... ⇖ 473
To chyba najbardziej, no może po moussace greckie danie.... ⇖ 490
Dzisiaj trudno mi to sobie wyobrazić, że był czas, dawno... ⇖ 450
Eugenio Gollini był utalentowanym cukiernikiem z małego... ⇖ 505
Przepisy na czasie
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 278
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 155
Zapraszam na smaczną mizerię z ogórków. Przygotowana z... ⇖ 89
Szukasz efektownego i pysznego ciasta, które zachwyci nie... ⇖ 89
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to... ⇖ 71
Z kremem śmietankowym, musem z jagód i kruchym spodem z... ⇖ 69
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi.... ⇖ 69
Ten prosty i przepyszny deser z winogronami, kremem... ⇖ 68
Domowa mleczna kanapka to deser, który skradł serca... ⇖ 65