Cielęcina w potrawce
Źródło: https://ricette.pl/przepisy/cielecina-w-potrawce,1772.html
Składniki: 400 gramów cielęciny bez kości 1 szt. marchwi 1 szt. cebuli 1 szt. papryki czerwonej 2 szt. pomidorów 3-4 łyżki oliwy z oliwek sól, pieprz, peperoncino Przygotowanie: Mięso umyć pod bieżącą zimną wodą, odsączyć z nadmiaru wody, pokroić na kawałki. W rondlu lub w woku rozgrzać oliwę, dodać mięso i przyrumienić ze wszystkich stron. […] The post Cielęcina w potrawce appeared first on Ricette.pl.
Najnowsze przepisy
Cześć dzisiaj robimy smaczne i szybkie kieszonki z piersi... ⇖ 9
Pain de Campagne to klasyczny, rustykalny chleb francuski,... ⇖ 11
Seromakowiec to jedno z tych ciast, które robi się bez... ⇖ 89
W lodówce zalegały mi pieczarki i kawałek mozzarelli... ⇖ 10
Pyszne, wytrawne naleśniki z warzywami, kiełbasą i serem... ⇖ 19
Dziś będzie szybko smacznie i prosto. Prostota jest... ⇖ 22
Aromatyczna papryka pieczona w oliwie to świetny dodatek... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Czas przygotowania 1 h 30 minut Składniki na ciasto: 500... ⇖ 497
Czas przygotowania 15 minut Składniki: 250 maki pszennej... ⇖ 511
Porcja dla 2-3 osób Czas przygotowania 30 min. Składniki:... ⇖ 482
Porcja dla 2 osób Czas przygotowania 5 minut Składniki:... ⇖ 557
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 1968
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1109
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 948
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 865
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 823
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 518









































