Cielęcina w potrawce

Składniki: 400 gramów cielęciny bez kości 1 szt. marchwi 1 szt. cebuli 1 szt. papryki czerwonej 2 szt. pomidorów 3-4 łyżki oliwy z oliwek sól, pieprz, peperoncino Przygotowanie: Mięso umyć pod bieżącą zimną wodą, odsączyć z nadmiaru wody, pokroić na kawałki. W rondlu lub w woku rozgrzać oliwę, dodać mięso i przyrumienić ze wszystkich stron. […] The post Cielęcina w potrawce appeared first on Ricette.pl.
Najnowsze przepisy
Uwielbiam kuchnię pełną wyrazistych smaków i aromatów,... ⇖ 7
Jesień zagościła na dobre, to i w kuchni również jest... ⇖ 10
Idealne, słodko winne polędwiczki w sosie śliwkowym,... ⇖ 19
Dawno mnie nie było, wracam zatem z pysznym i prostym... ⇖ 23
Dzień dobry. Dzisiaj na salony wjeżdża obłędny w smaku... ⇖ 19
Boczek pieczony rolowany to jeden z tych klasycznych... ⇖ 13
Przepisy z bloga
Czas przygotowania 1 h 30 minut Składniki na ciasto: 500... ⇖ 470
Czas przygotowania 15 minut Składniki: 250 maki pszennej... ⇖ 482
Porcja dla 2-3 osób Czas przygotowania 30 min. Składniki:... ⇖ 464
Porcja dla 2 osób Czas przygotowania 5 minut Składniki:... ⇖ 531
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 828
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 355
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 325
Przysmak Sułtana to jedno z tych ciast, które wygląda... ⇖ 310
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 262