Co można zrobić z kani, by smakowała lepiej niż schabowy – ten przepis to złoto

Mało który grzyb budzi tyle emocji i sentymentu co kania, a ściślej – czubajka kania (Macrolepiota procera). Sezon jesienny niemal nie istnieje bez jej charakterystycznych, parasolowatych kapeluszy. W niektórych domach smażona kania w panierce to tradycja i konkurencja dla klasycznego kotleta schabo...
Najnowsze przepisy
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 9
Oh my gosh, let me tell you about strawberry mousse! This... ⇖ 20
Churros poppers are the perfect sweet treat! Imagine biting... ⇖ 21
Przepisy z bloga
Ciasto francuskie ma w sobie coś magicznego. Wystarczy... ⇖ 16
Mało który grzyb budzi tyle emocji i sentymentu co kania,... ⇖ 5
Przepisy na czasie
Rolada biszkoptowa z jabłkami jest banalnie prosta w... ⇖ 79
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 42
Wilgotne, mięciutkie i bardzo smaczne ciasto ze śliwkami,... ⇖ 32
Ciasto Orzechowa Krówka to pyszne ciasto z kajmakiem i... ⇖ 31
Pyszny serniczek na pierwszy dzień szkoły? czemu nie?... ⇖ 25
Nocna owsianka z jabłkiem i klonem – fit, bez gotowania5... ⇖ 25