Najnowsze przepisy
Taki filecik spokojnie poleci się na lekką kolację. A,... ⇖ 0
Kotlety mielone z szynki wieprzowejDoskonałe kotlety... ⇖ 4
Usmażone kotlety ze zmielonego schabu wieprzowego podane z... ⇖ 30
Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 28
Już dawno miałam je w planach przygotować, ale jakoś... ⇖ 61
Co to jest: MAFTOUL?
Maftoul to rodzaj kaszy o sporych, okraglych ziarnach. Pochodzi z Palestyny/Libanu i jest tamtejszym odpowiednikiem kaszy kuskus. Tradycyjnie przyrzadzaja go kobiety: rolujac wysuszony na sloncu bulgur.Sposob przyrzadzania: 1 szklanke maftoul zalej dwiema szklankami bulionu i gotuj przez okolo 15 minut.Maftoul mozna uzywac zamiennie z ryzem, kuskusem czy bulgur. Idealnie nadaje sie do letnich sala...
Przepisy z bloga
Dzisiejsza moja propozycja, to pomysl na wykwintny, bardzo... ⇖ 612
Dzisiaj mam dla Was ciekawy przepis na czekoladowe ciasto z... ⇖ 488
Oto nastepny przepis wedlug ktorego przygotowalysmy danie... ⇖ 690
Dzisiaj chce z Wami podzielic sie przepisem na zupe z... ⇖ 898
Na warsztatach kulinarnych organizowanych w Żulawskim... ⇖ 497
Pieczony boczek jest drugim daniem, ktore wykonalysmy w... ⇖ 562
Szarlotka to slodki i gesty koktajl o korzennym posmaku.... ⇖ 607
W Żulawskim Osrodku Kultury i Sportu w Cedrach Wielkich... ⇖ 1331
W najblizszych dniach opublikuje bardzo duzo przepisow na... ⇖ 531