Co zrobić, aby parówki, kiełbasa nie popękała nam podczas gotowania.
Źródło: https://krzyskuchnia.blogspot.com/2017/02/co-zrobic-aby-parowki-kiebasa-nie.html
Parowki czy kielbasa przygotowywana na goraco nie popeka nam, jezeli nalejemy zimnej wody do rondelka, wlozymy do niej parowki lub kielbase i postawimy na ogien. Gdy woda prawie juz zaczyna wrze...
Najnowsze przepisy
Zupa rybna z łososiem i krewetkami pachnie fenkułem,... ⇖ 9
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki... ⇖ 15
Inlagd sill, czyli śledzie marynowane po szwedzku w sosie... ⇖ 9
Sernik Harataniec to wyjątkowe ciasto, które idealnie... ⇖ 29
Całkiem paradoksalnie ludzie nie lubią mieć zbyt dużego... ⇖ 40
Przepisy z bloga
Składniki :3 kg buraczków ( waga po obraniu )2 większe... ⇖ 43
Smaczny i zdrowy sok z borówki leśnej.Składniki :2 kg... ⇖ 129
Pamiętaj o tym, zanim zaczniesz gotować jajka :Jajka... ⇖ 228
Składniki :50 dkg ugotowanych ziemniaków40 dkg białego... ⇖ 242
Składniki :50 dkg mąki pszennej2 żółtka5 dkg masła250... ⇖ 245
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 2550
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2075
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1417
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 832
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 737
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 663
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 639
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 631









































