Co zrobić z ciasta na pierogi, które zostało po lepieniu – genialny trik

Ciasto na pierogi to jeden z tych produktów kuchni tradycyjnej, który łączy pasję gotowania z rodzinnym ciepłem. Każdy, kto lepi pierogi, zna uczucie zmęczonych nadgarstków, gdy na desce zostało już tylko kilka placków, ale ciasta wciąż całkiem sporo. Pamiętam, jak moja babcia powtarzała: „Nic...
Najnowsze przepisy
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 6
Ciasto Orzechowa Krówka to pyszne ciasto z kajmakiem i... ⇖ 12
Dla wielu osób filiżanka świeżo zaparzonej kawy to... ⇖ 8
Chrupiące pieczone ziemniaki z serem cheddar i boczkiem.... ⇖ 12
Nocna owsianka z jabłkiem i klonem – fit, bez gotowania5... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Ciasto francuskie ma w sobie coś magicznego. Wystarczy... ⇖ 10
Mało który grzyb budzi tyle emocji i sentymentu co kania,... ⇖ 2
Przepisy na czasie
Ciasto ucierane, śliwki i duuużo kruszonki. To musi być... ⇖ 51
Dziś zapraszam na bardzo dobre kruche ciasto z budyniem i... ⇖ 45
Kurczak pod pierzynką z cebuli – szybki, rodzinny obiad... ⇖ 42
30.08.2025 Magda Kokos i słony karmel to zniewalające... ⇖ 38
SUROWIEC-400 g mięso z łopatki-300 g mięso drobiowe-300... ⇖ 37
Pyszna prosta sałatka, która smakuje solo, z mięsem czy... ⇖ 33