Colesław z kapusty pekińskiej. Popularna surówka obiadowa.
Źródło: https://kuchniazwidokiemna.blogspot.com/2015/11/colesaw-z-kapusty-pekinskiej-popularna.html
Coleslaw szybka i smaczna surowka obiadowa. Bardzo popularna, zapewne wszystkim znana i przez wiekszosc lubiana :) U mnie dzis w wersji z kapusty pekinskiej. Polecam :)Skladniki ( 3-4 porcje )- pol glowki kapusty pekinskiej- pol wiekszej czerwonej cebuli- marchewka- smietana, majonez, mleko,- sok z cytryny- sol, pieprz, cukierWykonanieKapuste szatkuje, cebule kroje w drobna kostke, marchewke...
Najnowsze przepisy
Czy jest lepszy comfort food niż kluseczki? Chyba nie!... ⇖ 7
Będąc jeszcze biednym studentem, zdarzało się czasem... ⇖ 7
Zimna kawa w połowie drogi do biura lub nieprzyjemnie... ⇖ 7
Różnorodność w sposobie odżywiania to podstawa, nawet... ⇖ 6
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 84
Kadayif z puddingiem i pistacjami – marokański deser... ⇖ 15
Od kilku lat w sieci panuje ogromna moda na picie matchy.... ⇖ 21
Pyszna ryba z moimi ukochanymi boczniakami - tym razem w... ⇖ 12
Przepisy z bloga
Zapraszam na wyśmienity serniczek. Sernik z kaszą manną.... ⇖ 639
Przepisów na klopsiki na blogu jest już kilka, bardzo je... ⇖ 424
Dziś przychodzę do Was z propozycją na błyskawiczny w... ⇖ 640
Zupa fasolowa. Gęsta i sycąca. Doskonała na pożywny... ⇖ 468
Ozorki, danie dla smakoszy podrobów. Odpowiednio... ⇖ 730
Dziś zapraszam Was na pysznego kurczaka w sosie curry z... ⇖ 611
Dzień dobry, witam się z wami po dłuższej przerwie i... ⇖ 589
Pomysłów na wykorzystanie piersi z kurczaka na blogu jest... ⇖ 407
Rolady mielone z pieczarkami zapiekane w boczku, to jeden z... ⇖ 500
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 356
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 92
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 84
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 83
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 77
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 64








































