Conchiglioni ze Szpinakiem i Ricottą
Źródło: http://www.kulinarne-co-nieco.pl/2019/02/conchiglionize-szpinakiem-i-ricotta.html
Conchiglioni ze Szpinakiem i RicottąConchiglioni (czyt. conchiglie) – nazywany bywa również Jumbo Shells. Jest to krótki makaron o dużych wymiarach i rowkowanej powierzchni. Ma kształt muszli ślimaka porcelanki.Podawany najczęściej z nadzieniem wewnątrz, jako danie obiadowe lub kolacyjne.Składniki:- Conchiglioni czyli makaronowe duże muszle (30 – 40 sztuk) - 450 g szpinaku...
Najnowsze przepisy
Jest coś zaskakująco magicznego w połączeniu musztardy... ⇖ 11
Witam Kochani! Polecam prosty sposób na pyszne paszteciki... ⇖ 24
Przepisy z bloga
Kotleciki Indycze z Cukinią(do przygotowania w urządzeniu... ⇖ 48
Lasagne w Wersji Light(*SERIA FIT*)Lasagne w wersji light... ⇖ 48
Fit Paella Wegańska z Wędzonym Tofu(Cook4me Tefal -... ⇖ 45
Fit Paella z Kurczakiem(Cook4me Tefal - Multicooker)Przepis... ⇖ 49
Błyskawiczny Majonez Mleczny Ten domowy majonez mleczny z... ⇖ 52
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 592
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 516
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 497
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 427
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 401
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 398
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 391
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 270
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 263
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 260









































