Confit z kaczki – uda kaczki we własnym tłuszczu
Źródło: https://www.czteryfajery.pl/2024/10/confit-z-kaczki.html
Confit z kaczki – uda kaczki we własnym tłuszczuConfit z kaczki przepis na kaczkę pieczoną we własnym tłuszczu. Konfitowana kaczka to tradycyjne francuskie danie, którego smaku nie da się zapomnieć. Często mówi się, że kuchnia francuska to nie tylko jedzenie, ale prawdziwa sztuka. Miękka konfitowana kaczka jest przykładem, który to potwierdza, a metodę konfitowania wykorzystują zarówno szefowie kuchni, jak i domowi kucharze, tacy jak my. Przygotowanie konfitu zajmie Ci tyle...
Najnowsze przepisy
Szybka sałatka makaronowa z filetem z kurczaka, kolorowymi... ⇖ 10
Karkówka to mięso, które potrafi rozwinąć swój smak... ⇖ 13
Proste ciasto, ale było tak dobre w smaku, że piekłam je... ⇖ 12
Przepisy z bloga
Sałatka z fetą pomidorem i ogórkiemTa sałatka z serem... ⇖ 50
Dobry prezent to taki, który wywołuje emocje, pozostaje w... ⇖ 33
Jak przygotować zdrowe frytki beztłuszczowe? Przepis na... ⇖ 52
Delikatne pulpeciki w sosie pieczarkowym przepis na obiad... ⇖ 50
Przepisy na czasie
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 74
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 71
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 67
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 51








































