Confit z kaczki
Źródło: https://www.mecooks.pl/drob/confit-z-kaczki/
Confit z kaczki czyli francuski sposób przyrządzania kaczki. Marynowane udka z kaczki są powoli gotowane w tłuszczu z kaczki, tak długo aż mięso stanie się rozpływająco miękkie. Następnie chrupiącą skórkę uzyskuje się albo smażąc mięso na patelni albo podpiekając je w piekarniku. Przygotowanie tradycyjnego confit zajmuje kilkanaście godzin chociaż nie wymaga zbyt wiele wysiłku. Cały… The post Confit z kaczki appeared first on MeCooks Blog.
Najnowsze przepisy
Dziś przepis na nietypowe buraczki .Buraczki po ukraińsku... ⇖ 6
Kiedy przygotowuję lekki deser z jabłek z cynamonem, od... ⇖ 9
Ciasto Niespodzianka Markizy to elegancki, warstwowy deser,... ⇖ 82
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 18
Kotlety mielone z brokułem to proste, szybkie i wyjątkowo... ⇖ 19
Przepisy z bloga
Jajka po turecku to danie, którego koniecznie musicie... ⇖ 56
Ubita feta to puszysty i delikatny dip, który doskonale... ⇖ 57
Pyszny obiad bezmięsny czyli makaron z sosem z pieczonych... ⇖ 63
Maślane drożdżówki z serem ricotta i figami to wytrawny... ⇖ 91
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 410
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 312
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 302
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 248
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 196
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 178
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 157
Przepyszna ryba po grecku w ekspresowej wersji dla... ⇖ 133









































