Confit z kaczki
Źródło: https://www.mecooks.pl/drob/confit-z-kaczki/
Confit z kaczki czyli francuski sposób przyrządzania kaczki. Marynowane udka z kaczki są powoli gotowane w tłuszczu z kaczki, tak długo aż mięso stanie się rozpływająco miękkie. Następnie chrupiącą skórkę uzyskuje się albo smażąc mięso na patelni albo podpiekając je w piekarniku. Przygotowanie tradycyjnego confit zajmuje kilkanaście godzin chociaż nie wymaga zbyt wiele wysiłku. Cały… The post Confit z kaczki appeared first on MeCooks Blog.
Najnowsze przepisy
Kentucky w domowej odsłonie: prosty przepis o niezwykłym... ⇖ 11
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 3
Cześć! Dzisiaj pieczemy puszyste pierniczki z polewą... ⇖ 8
Przepis na wyśmienity wafel kokosowy w wersji bez cukru.... ⇖ 15
Dziś kolejny przepis z wielu na diecie keto. Placki są... ⇖ 12
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na... ⇖ 26
Przepisy z bloga
Jajka po turecku to danie, którego koniecznie musicie... ⇖ 62
Ubita feta to puszysty i delikatny dip, który doskonale... ⇖ 64
Pyszny obiad bezmięsny czyli makaron z sosem z pieczonych... ⇖ 67
Maślane drożdżówki z serem ricotta i figami to wytrawny... ⇖ 92
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 663
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 612
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 535
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 516
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 456
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 421
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 417
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 409
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 294









































