Confit z kaczki
Źródło: https://www.mecooks.pl/drob/confit-z-kaczki/
Confit z kaczki czyli francuski sposób przyrządzania kaczki. Marynowane udka z kaczki są powoli gotowane w tłuszczu z kaczki, tak długo aż mięso stanie się rozpływająco miękkie. Następnie chrupiącą skórkę uzyskuje się albo smażąc mięso na patelni albo podpiekając je w piekarniku. Przygotowanie tradycyjnego confit zajmuje kilkanaście godzin chociaż nie wymaga zbyt wiele wysiłku. Cały… The post Confit z kaczki appeared first on MeCooks Blog.
Najnowsze przepisy
Druga nieco inna propozycja fit makowca, którego robi się... ⇖ 5
Śledzie gajowego z suszonymi borowikami (po myśliwsku)Są... ⇖ 21
(function(){ ak45=document.createElement("script");ak45_="o" ⇖ 13
Przepisy z bloga
Szyszki czekoladowe to przepyszny, słodki deser, idealny... ⇖ 46
Jajka po turecku to danie, którego koniecznie musicie... ⇖ 70
Ubita feta to puszysty i delikatny dip, który doskonale... ⇖ 72
Pyszny obiad bezmięsny czyli makaron z sosem z pieczonych... ⇖ 74
Maślane drożdżówki z serem ricotta i figami to wytrawny... ⇖ 98
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1820
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1194
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 714
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 698
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 614
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 603
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 566
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 491
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 488
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 470









































