Confit z kaczki
Źródło: https://www.mecooks.pl/drob/confit-z-kaczki/
Confit z kaczki czyli francuski sposób przyrządzania kaczki. Marynowane udka z kaczki są powoli gotowane w tłuszczu z kaczki, tak długo aż mięso stanie się rozpływająco miękkie. Następnie chrupiącą skórkę uzyskuje się albo smażąc mięso na patelni albo podpiekając je w piekarniku. Przygotowanie tradycyjnego confit zajmuje kilkanaście godzin chociaż nie wymaga zbyt wiele wysiłku. Cały… The post Confit z kaczki appeared first on MeCooks Blog.
Najnowsze przepisy
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 25
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 18
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 70
Buraczki z czosnkiem i majonezem – prosty przepis na... ⇖ 24
Domowa żurawina w słoikach to najlepszy dodatek do mięs,... ⇖ 14
Przepisy z bloga
Jajka po turecku to danie, którego koniecznie musicie... ⇖ 55
Ubita feta to puszysty i delikatny dip, który doskonale... ⇖ 56
Pyszny obiad bezmięsny czyli makaron z sosem z pieczonych... ⇖ 60
Maślane drożdżówki z serem ricotta i figami to wytrawny... ⇖ 89
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 68
Ciasto pijak siostry Anastazji to klasyka polskich stołów... ⇖ 62
Kebab na papierze do pieczenia Nastała moda na genialny... ⇖ 59
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu... ⇖ 56
Miękkie ciasto, aromatyczny farsz z kapusty i grzybów,... ⇖ 48
Domowy filet z indyka – zdrowa wędlina bez dodatków i w... ⇖ 44
składniki na biszkopt kakaowy:70 g mąki 25 g kakao4 jajka... ⇖ 38
Pyszne proste danie, do którego idealnie pasuje kasza... ⇖ 38
Pasta pieczarkowa z jajkiem Pasta pieczarkowa z jajkiem -... ⇖ 38
MINI ROGALIKI Z CIASTA FRANCUSKIEGOMam dla ciebie dzisiaj... ⇖ 37








































