cordon bleu
Źródło: http://zcukrempudrem.blogspot.com/2015/12/cordon-bleu.html
Wspanialy kotlet po prostu, mozemy rowniez przyrzadzic go z cieleciny lub schabu. Polecam na przyklad na niedzielny obiad :) Jako dodatek warzywny do tego delikatnego miesa polecam marchewke na gesto.P. S. Jesli zdecydujecie sie na cielecine lub schab mieso najlepiej przed rozbiciem namoczyc przez 30 minut w zimnym mleku.3 srednie filety z kurczakasol, pieprzplasterki sera typu ementaler (konieczn...
Najnowsze przepisy
Kutia wigilijna z pszenicy, maku i miodu – słodkie,... ⇖ 5
Szynka gotowana w herbacie to wyjątkowy domowy sposób na... ⇖ 18
Karp smażony w głębokim tłuszczu, polany masełkiem,... ⇖ 38
Budyń proteinowy z polewą z mlecznej czekolady od Prozis... ⇖ 23
Witam Kochani! Polecam pyszny schab pieczony, jeśli tylko... ⇖ 33
Przepisy z bloga
Delikatna, prosta i uniwersalna rolada, która spodoba i... ⇖ 1023
Zapytacie co ona oszalała, wstawiła takiego przypaleńca... ⇖ 605
Dziś przepis na szybkie fit placuszki śniadaniowe. Z... ⇖ 734
Tak jak w tytule, dzięki odpowiednio dobranym składnikom... ⇖ 10633
Dwa niezwykłe dodatki sprawiają, że kotlety zmieniają... ⇖ 827
Tak, to możliwe :))), nie tylko zdecydowanie realne, ale... ⇖ 2229
Bardzo delikatny, mięciutki, błyskawiczny, siostrzyczka i... ⇖ 3319
Przepyszne, delikatne, wilgotne, szybkie, bez miksera, tyle... ⇖ 734
Bardzo szybki, lekki i pożywny obiad. Uwielbiam makarony i... ⇖ 697
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1902
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1307
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 764
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 709
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 622
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 620
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 586
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 508
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 495
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 484









































