Crespolini z ogórecznikiem

Crespolini to takie faszerowane naleśniki, potem trochę opiekane, ale na upartego, możecie je zrobić na patelni.Ogórecznik to taki chwast, który ma jakieś właściwości zdrowotne, ale też jest jadalny i można go zrobić jak szpinak.Składniki:- mąka- liście ogórecznika- czosnek- resztka jakiegoś seraWykonanie:Z mąki i wody robimy rzadkie lejące się ciasto i smażymy naleśniki.Ogórecznik dusimy z czosnkiem.Mieszamy z serem i ładujemy do naleśników, które zawijamy.Lekko...
Najnowsze przepisy
Cześć Kochani, zapraszam Was dziś na bardzo łatwe i... ⇖ 13
Jak przygotować zdrowe frytki beztłuszczowe? Przepis na... ⇖ 9
Pomidory to warzywo, które od pokoleń towarzyszy nam w... ⇖ 22
Gdy pierwszy raz spróbowałem wietnamskich sajgonek... ⇖ 23
Przepisy z bloga
Grzyb o ciekawej nazwie, ozorek dębowy, jak sama nazwa... ⇖ 69
Dzisiaj obchodzimy Star Trak Day, na okoliczność rocznicy... ⇖ 76
Wpadło mi w ręce ostatnio trochę warzyw, które, z uwagi... ⇖ 72
Pieczonki już kiedyś robiłem, a nawet zdobyłem dzięki... ⇖ 94
Idealnie byłoby, gdyby danie było z makaronem lolli, ale... ⇖ 122
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 805
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 342
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 297
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 236
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 227