Crespolini z ogórecznikiem

Crespolini to takie faszerowane naleśniki, potem trochę opiekane, ale na upartego, możecie je zrobić na patelni.Ogórecznik to taki chwast, który ma jakieś właściwości zdrowotne, ale też jest jadalny i można go zrobić jak szpinak.Składniki:- mąka- liście ogórecznika- czosnek- resztka jakiegoś seraWykonanie:Z mąki i wody robimy rzadkie lejące się ciasto i smażymy naleśniki.Ogórecznik dusimy z czosnkiem.Mieszamy z serem i ładujemy do naleśników, które zawijamy.Lekko...
Najnowsze przepisy
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 9
Sałatka z kalafiorem, jajkiem i pieczarkami – lekka i... ⇖ 9
Zapiekanka ziemniaczana z kurczakiem i brokułem –... ⇖ 10
To drugie śniadanie bije kanapkę na głowę. Robisz je w... ⇖ 11
Historia Fusilli Giganti alla Eoliana Kiedy pierwszy raz... ⇖ 12
Ależ te pieczone ziemniaki z szynką i serem są dobre! A... ⇖ 19
Przepisy z bloga
Wpadło mi w ręce ostatnio trochę warzyw, które, z uwagi... ⇖ 34
Pieczonki już kiedyś robiłem, a nawet zdobyłem dzięki... ⇖ 66
Idealnie byłoby, gdyby danie było z makaronem lolli, ale... ⇖ 85
Rzepak to odmiana kapusty, więc skoro kultowym daniem są... ⇖ 96
Wiosna to młode warzywa. W tym kultowe młode ziemniaki i... ⇖ 103
Przepisy na czasie
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 142
Rolada biszkoptowa z jabłkami jest banalnie prosta w... ⇖ 99
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 55
Ciasto Orzechowa Krówka to pyszne ciasto z kajmakiem i... ⇖ 54
Wilgotne, mięciutkie i bardzo smaczne ciasto ze śliwkami,... ⇖ 46