Najnowsze przepisy
Barszcz czerwony z fasolą i boczkiem Temperatury za oknem... ⇖ 7
Na blogu był już przepis na ciasteczka z samego masła... ⇖ 10
Idealne ciasto na jesienne dni. Marchewka, banan, jabłko,... ⇖ 35
Crème Brûlée
Crème BrûléeByła już Panna Cotta, był Crema Catalana, więc teraz czas na Crème Brûlée.Crème Brûlée – zapiekany deser, przygotowywany ze śmietanki, żółtek, cukru, uwieńczony warstwą skarmelizowanego cukru. Aromatu i smaku potrawie nadaje zwykle wanilia, niekiedy także czekolada lub inne dodatki.Crème Brûlée podawany jest zwykle schłodzony w kokilkach. Pochodzenie deseru...
Przepisy z bloga
Domowa Przyprawa KorzennaDomowa przyprawa korzenna to... ⇖ 28
Czosnek Konfiturowany Czosnek konfiturowany w oleju to... ⇖ 45
Karmelizowane Kasztany Jadalne Karmelizowane kasztany to... ⇖ 36
Pieczone Kasztany Jadalne(do przygotowania w urządzeniu... ⇖ 54
Kvæfjordkake – Narodowe Ciasto Norwegii Kvæfjordkake,... ⇖ 40
Przepisy na czasie
Prosty i szybki przepis na pyszne ciasteczka twarogowe... ⇖ 3448
Śledzie z tego przepisu są przepyszne, słodko - kwaśne,... ⇖ 3317
Mięciutki środek i pysznie chrupiąca skórka ... cóż... ⇖ 2195
Dzisiaj zapraszam na błyskawiczne ciasto, które idealnie... ⇖ 757
Ryba po grecku - prosty przepisRyba po grecku - prosty... ⇖ 743
Wprowadzenie do przepisu na Kruche Ciasteczka Kruche... ⇖ 727
Sernik w czekoladowym cieście z brzoskwiniami. Prosty,... ⇖ 667