Najnowsze przepisy
Przepis na wilgotne, pulchne ciasto pełne rabarbaru. Moja... ⇖ 6
Sałatka ziemniaczana do grillowanych mięsBardzo smaczna i... ⇖ 42
Sos tzatziki z polskim akcentemDoskonały do mięs z grilla... ⇖ 17
Przepis na prosty deser brzoskwiniowy w pucharkach! To... ⇖ 44
Takie typowe ciasto na lato. Jest bardzo smaczne, proste w... ⇖ 52
Szukacie pomysłu na ciekawy deser? Serniczki na zimno z... ⇖ 44
Lekka surówka z młodą kapustą i rzodkiewką to świetny... ⇖ 95
Crème Brûlée
Crème BrûléeByła już Panna Cotta, był Crema Catalana, więc teraz czas na Crème Brûlée.Crème Brûlée – zapiekany deser, przygotowywany ze śmietanki, żółtek, cukru, uwieńczony warstwą skarmelizowanego cukru. Aromatu i smaku potrawie nadaje zwykle wanilia, niekiedy także czekolada lub inne dodatki.Crème Brûlée podawany jest zwykle schłodzony w kokilkach. Pochodzenie deseru...
Przepisy z bloga
Quiche ze Szparagami na Batatowym Spodzie Niesamowicie... ⇖ 58
Sałatka ze Szparagami i Burratą Wiosna – czas, gdy... ⇖ 57
Wegetariańska Miska z Pieczonym Tofu(do przygotowania w... ⇖ 51
Zapiekany Camembert z Figami, Orzechami i Miodem(do... ⇖ 63