Cukinia po kaszubsku, wystarczy prosty patent i żaden słoik się nie zepsuje
Źródło: https://www.obzarciuch.pl/2024/07/cukinia-po-kaszubsku-wystarczy-prosty.html
Cukinia po kaszubsku, to jeden z lepszych przetworów z cukinii, który można wykorzystać zimą do makaronu, ryżu, jako sos do pizzy czy jako pastę na kanapki. Cukinia z tego przepisu jest bez octu, a prosty patent z pasteryzacją daje gwarancję, że nie zepsuje się żaden słoik, nawet do następnego sezonu. Co roku robię zapas słoików z cukinią po kaszubsku, bo wiem, że można taki słoik wyciągnąć w każdej sytuacji, podać do śniadania czy zrobić szybki obiad. Takie...
Najnowsze przepisy
Pyszne, tradycyjne pierniczki - zapraszam do wspólnego... ⇖ 13
Surówka z buraka i gruszki to propozycja na pyszny dodatek... ⇖ 12
Dziś zapraszam na pyszne, mięciutkie pierniczki w trochę... ⇖ 21
Przepis na świąteczne maślane kruche ciasteczka jak... ⇖ 17
Są takie smaki, które całkowicie wykraczają poza swoje... ⇖ 25
Piernik krakowski to klasyczne, domowe ciasto o głębokim... ⇖ 26
Przepisy z bloga
Nie ma nic lepszego niż domowa konserwa. Taką konserwę... ⇖ 169
W naszym domu na Wigilii karp jest jednym z obowiązkowych... ⇖ 359
Przepyszna ryba po grecku w ekspresowej wersji dla... ⇖ 245
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 290
Piecuchy to rewelacyjny dodatek do barszczyku na święta i... ⇖ 350
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 429
Bardzo aromatyczny kurczak, który znakomicie sprawdzi się... ⇖ 298
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1626
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 672
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 585
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 562
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 554
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 523
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 468
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 464
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 438









































