Cukinia po zbójnicku – domowe przetwory
Źródło: https://e-przepisykulinarne.pl/2024/07/cukinia-po-zbojnicku-domowe-przetwory/
Cukinia po zbójnicku to przepis na przetwory na zimę do słoików. Cukinia jest dość mdłym warzywem, ale charakterna zalewa sprawia, że nabiera smaku. Taka cukinia sprawdzi się na kanapki, do obiadu czy sałatki. Wychodzi chrupiąca, delikatnie ostra, z nutą curry. Jest to idealny sposób na wykorzystanie nadmiaru cukinii z letnich zbiorów i wzbogacenie zimowych potraw […] Artykuł Cukinia po zbójnicku – domowe przetwory pochodzi z serwisu e-PrzepisyKulinarne.pl.
Najnowsze przepisy
Prosta sałatka śledziowa, którą możemy podać gościom... ⇖ 14
Dzień dobry :-) Grudzień to zabiegany miesiąc, więc u... ⇖ 10
Przepis nadelikatne, puszyste i wilgotne ciasto z dodatkiem... ⇖ 15
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na po prostu mega HIT... ⇖ 22
Mąka owsiana sprawia, że ciasto jest nieco delikatniejsze... ⇖ 12
Przepisy z bloga
Ciasto Słonecznikowy Figlarek to połączenie puszystego,... ⇖ 40
Curry z kurczakiem i szpinakiem to prosty, szybki i bardzo... ⇖ 67
Duo Chmurka – szybka pianka jogurtowa to prosty, lekki i... ⇖ 71
Sałatka Meksykańska z Kabanosem i Ananasem to idealna... ⇖ 68
Ciasto Złota Jabłonka to delikatny biszkopt z jabłkami,... ⇖ 74
Tortilla śniadaniowa z jajkiem to pomysł na ciepłe,... ⇖ 62
Delikatny biszkopt z makiem, lekko kwaskowe wiśnie w... ⇖ 231
Pstrąg zapiekany z warzywami to prosty i pyszny pomysł na... ⇖ 62
Surówka po kreolsku to idealny sposób, by w kilka minut... ⇖ 67
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 394
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 301
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 291
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 235
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 188
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 171
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 145
Przepyszna ryba po grecku w ekspresowej wersji dla... ⇖ 84









































