Cumberland, sos żurawinowy z chrzanem
Źródło: http://www.kulinarneprzygodygatity.pl/2019/12/sos-cumberland.html
Cumberland, czyli sos żurawinowy z chrzanem to obowiązkowa pozycja na naszym świątecznym i imprezowym stole. Zawsze pojawia się w towarzystwie wsosu tatarskiego. Jest idealnym dodatkiem do pasztetów, pieczonych mięs serwowanych na zimno czy też domowych wędlin. Będzie też pasował do duszonych mięs podawanych na gorąco. A ja bardzo go także lubię z żółtym serem...
Najnowsze przepisy
Składniki: ryż woreczek 100 gram, papryka średnia 6... ⇖ 11
Jutro 11 listopada czyli Dzień Niepodległości. Ale nie... ⇖ 42
Frytki z air fryer – chrupiące i złociste Chrupiące,... ⇖ 23
Przepisy z bloga
Jesienny sernik dyniowyJesienny sernik dyniowy - prosty... ⇖ 54
Rydze - Gatita w Pytaniu na ŚniadanieRydze, to grzyby,... ⇖ 47
Rydze smażone z cebulą i czosnkiem Rydze smażone z... ⇖ 46
Scarpaccia, włoski placek z cukinii Scarpaccia, włoski... ⇖ 70
Carpaccio z arbuza z fetą Carpaccio z arbuza z fetą -... ⇖ 114
Morele - Gatita w Pytaniu na ŚniadanieUwielbiam morele!... ⇖ 85
Jogurtowiec z malinami i galaretką Jogurtowiec z malinami... ⇖ 92
Klasyczny hummus - błyskawiczny przepis Klasyczny hummus... ⇖ 117
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 684
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 464
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 234
Bardzo aromatyczny kurczak, który znakomicie sprawdzi się... ⇖ 182
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 161









































