Cynamonowe bułeczki - wianuszki

Mieciutkie, cynamonowe buleczki drozdzowe w ksztalcie wianuszkow. Bardzo fajnie sie prezentuja, a jeszcze lepiej smakuja. Zwlaszcza tuz po upieczeniu, jeszcze cieple, gdy ciasto az samo rozplywa sie w ustach. Tak jak inne drozdzowce, mozna je przechowywac przez kilka dni, a zeby wrocic znow do tej miekkosci jaka byla na poczatku wystarczy wlozyc je na minute do mikrofalowki lub rozgrzanego ...
Najnowsze przepisy
Składniki: recipe: pałki 4 sztuki i grubsze miejsca... ⇖ 10
Domowa woda gazowana to synonim wygody oraz doskonałego... ⇖ 5
Marynowane grzybki Zapach lasu, miękki mech pod stopami i... ⇖ 10
Choć parówki długo kojarzyły się z produktami niskiej... ⇖ 13
Rydze smażone z cebulą i czosnkiem Rydze smażone z... ⇖ 17
Przepisy z bloga
Dzien dobry wszystkim, ktorzy tu zagladaja :) Od jakiegos... ⇖ 927
Jest jakis plus tych panujacych od kilku dni upalow: ciasto... ⇖ 925
Ostatni tydzien sierpnia postanowil nas dopiescic upalami,... ⇖ 3619
Taki tradycyjny, bardzo smaczny obiad: mieciutki schab w... ⇖ 2519
Sycaca, szybka i smaczna salatka ziemniaczana, mozna ja... ⇖ 1049
Kolejna propozycja na wykorzystanie cukinii do obiadu to po... ⇖ 1154
Na ochlode w kolejny upalny dzien szybki deser z borowkami... ⇖ 1608
Kotlety ziemniaczane to fajny pomysl na obiad bez miesa. Te... ⇖ 3872
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 760
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 297
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 246
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 181
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 176