Czarny makowiec – kuchnia podkarpacka
Źródło: https://trzecitalerz.blogspot.com/2021/04/czarny-makowiec-kuchnia-podkarpacka.html
Czarny makowiec – kuchnia podkarpacka Ten makowiec nie tylko jest czarny z wyglądu, ale też za sprawą dodatków jest czarny w smaku. Od tradycyjnych makowców różni go niewiele, zaledwie 3 łyżki kakao, ale dzięki nim i czekoladowej polewie zmienia się i wygląd i smak makowca. Ciasto jest smaczne, kakaowe, wilgotne, a do tego ładnie i równo się piecze. Smak dopełniają...
Najnowsze przepisy
Jednogarnkowy makaron z mięsem Szybkie, proste i sycące... ⇖ 9
Ciasto Orzechowa Bajka to miękki biszkopt z orzechami... ⇖ 16
Sprawdzony przepis na kotlety mielone z Air Fryer – jak... ⇖ 17
Proste i pyszne kanapeczki na szybko. Idealne na każdą... ⇖ 19
26.11.2025 Magda To danie to dowód na to, że prostota... ⇖ 15
Kruche i aromatyczne pierogi pieczone z kapustą i grzybami... ⇖ 27
Przepisy z bloga
Pierogi ruskie z miętą - kuchnia podkarpackaPierogi... ⇖ 96
Makownik – kuchnia podkarpackaLokalizacja: Nowosiółki... ⇖ 478
Makówka wigilijna – kuchnia podkarpacka Lokalizacja:... ⇖ 319
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 2082
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1134
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 974
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 881
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 861
Ciasta z polewą czekoladową są przepyszne! Poniżej... ⇖ 591









































