Czarny makowiec – kuchnia podkarpacka
Źródło: https://trzecitalerz.blogspot.com/2021/04/czarny-makowiec-kuchnia-podkarpacka.html
Czarny makowiec – kuchnia podkarpacka Ten makowiec nie tylko jest czarny z wyglądu, ale też za sprawą dodatków jest czarny w smaku. Od tradycyjnych makowców różni go niewiele, zaledwie 3 łyżki kakao, ale dzięki nim i czekoladowej polewie zmienia się i wygląd i smak makowca. Ciasto jest smaczne, kakaowe, wilgotne, a do tego ładnie i równo się piecze. Smak dopełniają...
Najnowsze przepisy
Przepyszny placek do barszczu, który znakomicie sprawdzi... ⇖ 12
Kurczak pieczony z warzywami to pyszne i proste danie, to... ⇖ 15
Catering dietetyczny od Wygodnadieta.pl – dlaczego to... ⇖ 10
Przepis na indyka Dziś na obiad indyk w kapuście i bez... ⇖ 16
Tortilla z łososiem, rukolą i kremowym serkiem – szybka... ⇖ 21
Przepisy z bloga
Pierogi ruskie z miętą - kuchnia podkarpackaPierogi... ⇖ 96
Makownik – kuchnia podkarpackaLokalizacja: Nowosiółki... ⇖ 478
Makówka wigilijna – kuchnia podkarpacka Lokalizacja:... ⇖ 319
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 2130
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1148
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 990
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 898
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 881
Ciasta z polewą czekoladową są przepyszne! Poniżej... ⇖ 645









































