Najnowsze przepisy
Chlebek ziołowy odrywany to idealny przepis na majówkę!... ⇖ 66
Cukinia Kala Namak Cukinia, taka z grilla to chyba moje... ⇖ 49
Namelaka czekoladowa to niezwykle kremowy krem do tortu i... ⇖ 71
Ciasto biszkoptowe orzechoweNieduże ciasto biszkoptowe o... ⇖ 65
Krem pomarańczowy z mascarpone i kremówkiProsty krem z... ⇖ 40
Czarny makowiec – kuchnia podkarpacka
Czarny makowiec – kuchnia podkarpacka Ten makowiec nie tylko jest czarny z wyglądu, ale też za sprawą dodatków jest czarny w smaku. Od tradycyjnych makowców różni go niewiele, zaledwie 3 łyżki kakao, ale dzięki nim i czekoladowej polewie zmienia się i wygląd i smak makowca. Ciasto jest smaczne, kakaowe, wilgotne, a do tego ładnie i równo się piecze. Smak dopełniają...
Przepisy z bloga
Podkarpackie zupy chrzanowe W tradycji ludowej chrzan jest... ⇖ 42
Jajka w sosie wiosennym – kuchnia podkarpackaLokalizacja:... ⇖ 95
Pascha wielkanocna – kuchnia podkarpackaLokalizacja:... ⇖ 80
Mazurek ze Stasiówki – kuchnia podkarpackaLokalizacja:... ⇖ 109