Czarny makowiec – kuchnia podkarpacka

Czarny makowiec – kuchnia podkarpacka Ten makowiec nie tylko jest czarny z wyglądu, ale też za sprawą dodatków jest czarny w smaku. Od tradycyjnych makowców różni go niewiele, zaledwie 3 łyżki kakao, ale dzięki nim i czekoladowej polewie zmienia się i wygląd i smak makowca. Ciasto jest smaczne, kakaowe, wilgotne, a do tego ładnie i równo się piecze. Smak dopełniają...
Najnowsze przepisy
There’s just something about *cute Thanksgiving cupcakes*... ⇖ 11
Ah, Thanksgiving! It’s that magical time of year when... ⇖ 7
Ah, Thanksgiving! It’s that wonderful time of year when... ⇖ 7
Thanksgiving is one of my absolute favorite holidays, and... ⇖ 12
Thanksgiving is all about family, friends, and, of course,... ⇖ 7
Ah, Thanksgiving! It’s that magical time of year when... ⇖ 8
Przepisy z bloga
Pierogi ruskie z miętą - kuchnia podkarpackaPierogi... ⇖ 62
Makownik – kuchnia podkarpackaLokalizacja: Nowosiółki... ⇖ 433
Makówka wigilijna – kuchnia podkarpacka Lokalizacja:... ⇖ 281
Miodownik z orzechami – kuchnia podkarpacka Lokalizacja:... ⇖ 263
Lokalizacja: Bieździedza, gmina Kołaczyce, powiat... ⇖ 5521
Łemkowskie pierogi z ziemniakami i kapustą – kuchnia... ⇖ 293
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 839
Przysmak Sułtana to jedno z tych ciast, które wygląda... ⇖ 390
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 364
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 350
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 281