Czarny makowiec – kuchnia podkarpacka
Źródło: https://trzecitalerz.blogspot.com/2021/04/czarny-makowiec-kuchnia-podkarpacka.html
Czarny makowiec – kuchnia podkarpacka Ten makowiec nie tylko jest czarny z wyglądu, ale też za sprawą dodatków jest czarny w smaku. Od tradycyjnych makowców różni go niewiele, zaledwie 3 łyżki kakao, ale dzięki nim i czekoladowej polewie zmienia się i wygląd i smak makowca. Ciasto jest smaczne, kakaowe, wilgotne, a do tego ładnie i równo się piecze. Smak dopełniają...
Najnowsze przepisy
Ciasto 3bit bez pieczenia to klasyczny deser, który zawsze... ⇖ 4
Ta elegancka sałatka to doskonały wybór na sylwestrową... ⇖ 4
Sylwestrowy drink z żurawiną to propozycja na spokojny... ⇖ 6
Delikatna, puszysta i pełna smaku focaccia z dodatkiem... ⇖ 9
Kentucky Gold – prosty domowy sos, który pasuje do wielu... ⇖ 13
Ta warstwowa sałatka na Sylwestra jest nieziemska! Lubię... ⇖ 24
Zestaw sprawdzonych propozycji na sylwestrowe sałatki,... ⇖ 22
Przepisy z bloga
Serniki z PodkarpaciaPrzeglądając podkarpackie przepisy... ⇖ 60
Wigilijne barszcze i zupy z Podkarpacia Nasz region to... ⇖ 62
Kogutki z makiem – kuchnia podkarpackaLokalizacja: gmina... ⇖ 61
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3784
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2346
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1682
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 944
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 916
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 852
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 805









































