Najnowsze przepisy
Wprowadzenie do Soczyste Nadziewane Piersi Kurczaka z... ⇖ 13
Wprowadzenie do przepisu na Zarte paski kurczaka w sosie... ⇖ 56
Wprowadzenie do Tradycyjnego francuskiego gulaszu wołowego... ⇖ 21
Wprowadzenie do przepisu na Kurczak w kremowym sosie... ⇖ 39
Babka czekoladowo-marcepanowa Dziś mam dla Was przepis na... ⇖ 45
Czasznicowy Schnitzel teller
Czasznica olbrzymia to taki grzyb, który wygląda jak odpady budowalne, a konkretnie pianka montażowa. Jak weźmiecie ją do ręki, to dalej macie takie wrażenie, gdyż z uwagi na mała zawartość wody, jest bardzo lekki. Swoją nazwę zawdzięcza wyglądowi, zwłaszcza wtedy, kiedy jest nadjedzona. Jadalne są tylko młode osobniki, co nie znaczy, że tylko małe. Przez młode mamy na myśli takie, które po przekrojeniu są całe białe. Jeśli zaczynają żółcieć od środka, wtedy...
Przepisy z bloga
Pierwsze skojarzenia z Amiszami, to konne bryczki w kraju,... ⇖ 45
Na początku pomyślałem, że to mogłoby być takie moje... ⇖ 34
Kolejny wpis z czasznicą. Jak wspomniałem poprzednio,... ⇖ 45
Czasznica olbrzymia to taki grzyb, który wygląda jak... ⇖ 54
Sezon cukiniowy w pełni, można przygotować alternatywę... ⇖ 130
Genialne w swojej prostocie. Bardzo proste i smaczne. Coś... ⇖ 119
Przepisy na czasie
Śledzie z tego przepisu są przepyszne, słodko - kwaśne,... ⇖ 3863
Prosty i szybki przepis na pyszne ciasteczka twarogowe... ⇖ 3496
Mięciutki środek i pysznie chrupiąca skórka ... cóż... ⇖ 2252
Warstwowa sałatka z pieczarkami marynowanymi to pyszna i... ⇖ 1412
Ciasto na wafelkowym spodzie to doskonałe rozwiązanie... ⇖ 926
Dzisiaj zapraszam na błyskawiczne ciasto, które idealnie... ⇖ 811
Wprowadzenie do przepisu na Kruche Ciasteczka Kruche... ⇖ 788