Czekolada na gorąco...

Wystarczy, w niewielkim garnuszku, zagrzac1.5 szklanki mlekaz0.5 szklanki smietanki 36%. Nie gotowac! Wystarczy, ze mieszanka bedzie goraca i zacznie parowac. Zestawic z ognia. Wsypac0.5 szklanki kropelek z mlecznej czekolady(posiekana tabliczka tez sie nada) i dodac1.5 lyzki masla orzechowego(bez grudek). Bardzo dokladnie wymieszac, az calosc bedzie gladk...
Najnowsze przepisy
Winogrono Winorośl od dawna kojarzy się z ciepłymi... ⇖ 6
Pierogi ruskie z miętą - kuchnia podkarpackaPierogi... ⇖ 6
Kaszotto z Warzywami(*SERIA FIT*)Kaszotto z pęczaku z... ⇖ 15
Puszysta drożdżówka z makiem, czyli ciasto drożdżowe z... ⇖ 25
Przepisy z bloga
Czas leci do przodu i na nikogo nie czeka! :) Tak, tak -... ⇖ 197
Na Wyspach kolejna przerwa w szkole... Tak zwany, bardzo... ⇖ 209
Bardzo, ale to bardzo lubię scones. Te słone, są super... ⇖ 254
[zdjęcie]Definicja - sałatka zwykle robiona z sałaty... ⇖ 229
Szybkie, bezproblemowe danie, idealne w razie kryzysu, albo... ⇖ 258
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2178
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 378
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 359
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 358
Rewelacyjna kiszona kapusta na dwa sposoby. Zawsze trzymam... ⇖ 317
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 309
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 304