Czekoladowa granola
Źródło: https://lena-gotuje.blogspot.com/2017/06/czekoladowa-granola.html
Na sniadanie, do pracy, z jogurtem i owocami - najlepsza! :)Skladniki:pol szklanki platkow zytnichszklanka platkow owsianych gorskichlyzka kakao,dwie garsci orzechow i rodzynek (mieszane: wloskie, laskowe, migdaly),5-6 daktyli,dwie duze lyzki mioduPrzygotowanie:Wszystkie skladniki (procz daktyli) mieszamy razem.Wkladamy do nagrzanego do 150 stopni piekarnika na 20 minut - po 10 minut nalezy przemi...
Najnowsze przepisy
Szynka gotowana w herbacie to wyjątkowy domowy sposób na... ⇖ 5
Karp smażony w głębokim tłuszczu, polany masełkiem,... ⇖ 24
Budyń proteinowy z polewą z mlecznej czekolady od Prozis... ⇖ 19
Witam Kochani! Polecam pyszny schab pieczony, jeśli tylko... ⇖ 30
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 45
Przepisy z bloga
Kanapka na ciepło z kiełbasą, cebulą, usmażona w jajku... ⇖ 32
Mrożonkę z zupy kalafiorowej FRoSTA można wykorzystać w... ⇖ 60
Zimne nóżki drobiowe lub galareta drobiowa. Pyszne... ⇖ 68
Pomysł na szybki, łatwy i przepyszny obiad czyli makaron... ⇖ 70
Szybka sałatka makaronowa z filetem z kurczaka, kolorowymi... ⇖ 94
Pyszna chrupiąca grzanka z niesamwicie kremowym pesto... ⇖ 83
Sernik bez spodu z dodatkiem prażonych jabłek na wierzchu... ⇖ 66
Pyszne danie jednogarnkowe z dynią, marchewką i papryką.... ⇖ 102
Danie, które lubię jeść na obiad - makaron w wersji... ⇖ 71
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1894
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1290
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 761
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 709
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 621
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 617
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 585
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 499
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 493
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 483









































