Czekoladowe ciasto z owocami i galaretką :)
Źródło: http://kuchniasmakoszy.blogspot.com/2016/09/czekoladowe-ciasto-z-owocami-i-galaretka.html
Witam, witam o samopoczucie z rana pytam? :)Niedzielny poranek uslany kroplami deszczu zacheca do zaszycia sie w czelusciach poscieli/koca z dobra ksiazka i wciagajacymi przekaskami, co nie? :)Mnie os...
Najnowsze przepisy
Szynka gotowana w herbacie to wyjątkowy domowy sposób na... ⇖ 9
Karp smażony w głębokim tłuszczu, polany masełkiem,... ⇖ 32
Budyń proteinowy z polewą z mlecznej czekolady od Prozis... ⇖ 22
Witam Kochani! Polecam pyszny schab pieczony, jeśli tylko... ⇖ 32
Przepisy z bloga
Dzien dobry! :)Ahh! To juz tylko dwa dni! Dwa dni, aby... ⇖ 1992
Czesc i czolem moja druzyno! :)Juz tylko 12 dni dzieli nas... ⇖ 909
Hej, hej!Witam sie tak z Wami dzien po dniu, ale coz- jest... ⇖ 932
Dzien dobry!Jak tam Wasze samopoczucie w poniedzialek?... ⇖ 1067
Dzien dobry!Mroz skapal Wasze okna? Wstaje juz powoli... ⇖ 1035
Dzien dobry, czesc i czolem!:)Witajcie w poniedzialkowy... ⇖ 1130
Czesc! :)Alez niespodziewanie sie Wam tutaj pojawilam co?... ⇖ 983
Dzien dobry w piatek! :)Ulalla, czyzby weekendzik na... ⇖ 1016
Dzien dobry!Wszyscy cali? Nikt nie przymarzl do szyby?... ⇖ 1245
Piekny poranek! Ptaki moze nie spiewaja, ale za to.. lekki... ⇖ 1026
Witam, witam! :) Coz tam u Was? Tydzien leci jak z bicza... ⇖ 1490
Doberek! :)Co tam u Was? Jak tydzien Wam minal?U mnie... ⇖ 2275
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1896
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1301
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 762
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 709
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 622
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 618
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 585
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 506
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 495
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 483









































