Czekoladowy krem z pęczakiem i gorącymi śliwkami
Źródło: http://gawronwrosole.blogspot.com/2017/03/czekoladowy-krem-z-peczakiem-i-goracymi.html
Pierwszy dzien wiosny za nami, a matka natura udowadnia nam, ze o nim nie zapomniala. Dzis od rana sloneczko niesmialo wyglada zza chmur. Mam nadzieje, ze zbiera sily by w koncu porzadnie nas ogrzac! ...
Najnowsze przepisy
Boczek pieczony rolowany to jeden z tych klasycznych... ⇖ 13
Już od kilku lat staram się przygotowywać na Święta... ⇖ 21
Jesiotr to ryba, która nie potrzebuje wielu dodatków.... ⇖ 26
Leśna, gotowana bez pośpiechu - zupa grzybowa to jeden z... ⇖ 25
Pyszne, kokosowe ciasto przekładane słonymi krakersami.... ⇖ 29
Aromatyczna, klarowna i pełna głębokiego smaku suszonych... ⇖ 26
Przepisy z bloga
Kilka slow na start.Czesc !Pozwole sobie pominac te jakze... ⇖ 689
Czesc!Jak mogliscie wywnioskowac z poprzedniego posta w... ⇖ 867
Czesc!Klimat Halloween opanowal blogosfere w calej... ⇖ 758
Deszcz stuka o szyby, temperatura spada coraz bardziej w... ⇖ 1359
Na starcie chcialam wyjasnic kilka mitow... Halo! Azja nie... ⇖ 862
Budzac sie o poranku, przecieram oczy ze zdumienia, ktore... ⇖ 792
Wspominalam juz, ze jestem warszawskim sloikiem? Wlasnie... ⇖ 852
Czas spedzony w kuchni nigdy nie jest czasem zmarnowanym,... ⇖ 919
Brak czasu, brak przerwy, brak snu. Zna to dobrze zbyt... ⇖ 882
Dzis nad ranem pobudke zapewnily mi promienie slonca... ⇖ 830
Mistyczne mury budynku zywieniowcow, w ktorym przyszlo mi... ⇖ 763
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3129
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2178
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1517
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 862
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 769
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 726
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 712
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 701
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 665









































