Czereśnie i wiśnie w syropie
Źródło: http://www.czarnawisienka.pl/2021/07/czeresnie-i-wisnie-w-syropie.html
Czereśnie/wiśnie w syropie - prosty przepis, do zrobienia w prawie oka mgnieniu. Wychodzą pyszne i są gotowe do spożycia już po 4 dniach, chociaż w zimnym miejscu wytrzymają minimum kilka miesięcy. Świetnie nadają się do deserów i jako dekoracja ciast.WSKAZÓWKI:Aby łatwo wydrylować czereśnie użyj grubej, plastikowej słomki lub bambusowej do picia. Wystarczy ją wcisnąć...
Najnowsze przepisy
Ciasto kawowe z bezą kokosową to wypiek, który doskonale... ⇖ 6
Ten przepis na zielony koktajl warzywny z blendera jest... ⇖ 10
Są dania, które robi się błyskawicznie, a smakują tak,... ⇖ 17
Makaron z cukinią i pomidorami– szybki, lekki i pyszny... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Kilka lat temu lecąc na Kretę wiedziałam, że jednym z... ⇖ 765
Roladki z kurczaka ze szpinakiem i serem feta z sosem... ⇖ 503
Kremowy, delikatny i prosty do zrobienia - najlepszy sernik... ⇖ 571
Już niedługo rozpoczyna się Chiński Nowy Rok i z tej... ⇖ 616
Zupa krem z czosnku (wegańska!) Mega kremowa, aromatyczna,... ⇖ 619
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 711
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 567
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 262
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 256
Bardzo aromatyczny kurczak, który znakomicie sprawdzi się... ⇖ 212









































