Czereśnie i wiśnie w syropie
Źródło: http://www.czarnawisienka.pl/2021/07/czeresnie-i-wisnie-w-syropie.html
Czereśnie/wiśnie w syropie - prosty przepis, do zrobienia w prawie oka mgnieniu. Wychodzą pyszne i są gotowe do spożycia już po 4 dniach, chociaż w zimnym miejscu wytrzymają minimum kilka miesięcy. Świetnie nadają się do deserów i jako dekoracja ciast.WSKAZÓWKI:Aby łatwo wydrylować czereśnie użyj grubej, plastikowej słomki lub bambusowej do picia. Wystarczy ją wcisnąć...
Najnowsze przepisy
Zupa z boczniaków z ziemniakami to bardzo prosty przepis!... ⇖ 3
Ostatnio przygotowałam rogaliki z orzechowym nadzieniem... ⇖ 8
Bardzo aromatyczny kurczak, który znakomicie sprawdzi się... ⇖ 20
Kluski serowe z odrobiną gotowanych ziemniaków możemy... ⇖ 40
Pomysł na deser z jabłkami Prosty, ponadczasowy deser... ⇖ 10
Najlepsze pierniczki imbirowe- pachnące cynamonem ale i... ⇖ 13
Przepisy z bloga
Kilka lat temu lecąc na Kretę wiedziałam, że jednym z... ⇖ 760
Roladki z kurczaka ze szpinakiem i serem feta z sosem... ⇖ 500
Kremowy, delikatny i prosty do zrobienia - najlepszy sernik... ⇖ 565
Już niedługo rozpoczyna się Chiński Nowy Rok i z tej... ⇖ 613
Zupa krem z czosnku (wegańska!) Mega kremowa, aromatyczna,... ⇖ 616
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 113
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 86
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 81
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 74
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 62









































