Czereśnie i wiśnie w syropie
Źródło: http://www.czarnawisienka.pl/2021/07/czeresnie-i-wisnie-w-syropie.html
Czereśnie/wiśnie w syropie - prosty przepis, do zrobienia w prawie oka mgnieniu. Wychodzą pyszne i są gotowe do spożycia już po 4 dniach, chociaż w zimnym miejscu wytrzymają minimum kilka miesięcy. Świetnie nadają się do deserów i jako dekoracja ciast.WSKAZÓWKI:Aby łatwo wydrylować czereśnie użyj grubej, plastikowej słomki lub bambusowej do picia. Wystarczy ją wcisnąć...
Najnowsze przepisy
Zestaw sprawdzonych propozycji na sylwestrowe sałatki,... ⇖ 3
To bardzo prosty przepis na pyszne ciasto bez dodatku cukru... ⇖ 8
HITowe kuleczki pizzowe z serem to przekąska, która w... ⇖ 17
Ta cynamonka w innej wersji dla wielbicieli cynamonek jest... ⇖ 16
Ekspresowe rogaliki, na które ciasto składa się tylko z... ⇖ 12
Przepisy z bloga
Kilka lat temu lecąc na Kretę wiedziałam, że jednym z... ⇖ 817
Roladki z kurczaka ze szpinakiem i serem feta z sosem... ⇖ 522
Kremowy, delikatny i prosty do zrobienia - najlepszy sernik... ⇖ 594
Już niedługo rozpoczyna się Chiński Nowy Rok i z tej... ⇖ 647
Zupa krem z czosnku (wegańska!) Mega kremowa, aromatyczna,... ⇖ 646
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3769
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2337
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1677
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 939
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 907
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 847
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 804









































