Czereśnie i wiśnie w syropie

Czereśnie/wiśnie w syropie - prosty przepis, do zrobienia w prawie oka mgnieniu. Wychodzą pyszne i są gotowe do spożycia już po 4 dniach, chociaż w zimnym miejscu wytrzymają minimum kilka miesięcy. Świetnie nadają się do deserów i jako dekoracja ciast.WSKAZÓWKI:Aby łatwo wydrylować czereśnie użyj grubej, plastikowej słomki lub bambusowej do picia. Wystarczy ją wcisnąć...
Najnowsze przepisy
Lubicie placki ziemniaczane? Ja bardzo... W tej wersji... ⇖ 14
Witam Kochani! Chleb z dużą ilością błonnika nie tylko... ⇖ 19
Delikatne pulpeciki w sosie pieczarkowym przepis na obiad... ⇖ 17
Cześć! Dzisiaj robimy cytrynowe ciasto z cukinii mojej... ⇖ 11
Dziś zapraszam na pyszną, rozgrzewającą i niedrogą... ⇖ 11
Przepisy z bloga
Kilka lat temu lecąc na Kretę wiedziałam, że jednym z... ⇖ 743
Roladki z kurczaka ze szpinakiem i serem feta z sosem... ⇖ 483
Kremowy, delikatny i prosty do zrobienia - najlepszy sernik... ⇖ 551
Już niedługo rozpoczyna się Chiński Nowy Rok i z tej... ⇖ 605
Zupa krem z czosnku (wegańska!) Mega kremowa, aromatyczna,... ⇖ 605
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 772
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 316
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 269
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 193
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 192