Czereśnie i wiśnie w syropie
Źródło: http://www.czarnawisienka.pl/2021/07/czeresnie-i-wisnie-w-syropie.html
Czereśnie/wiśnie w syropie - prosty przepis, do zrobienia w prawie oka mgnieniu. Wychodzą pyszne i są gotowe do spożycia już po 4 dniach, chociaż w zimnym miejscu wytrzymają minimum kilka miesięcy. Świetnie nadają się do deserów i jako dekoracja ciast.WSKAZÓWKI:Aby łatwo wydrylować czereśnie użyj grubej, plastikowej słomki lub bambusowej do picia. Wystarczy ją wcisnąć...
Najnowsze przepisy
Zimne nóżki drobiowe lub galareta drobiowa. Pyszne... ⇖ 8
Pierwszy raz usłyszałem o tym serze od znajomego, który... ⇖ 10
Najprostszy przepis na niby sernik bo wystarczy składniki... ⇖ 9
#WspółpracaRecenzecnka @WydawnictwoWAB Uwielbiam rośliny... ⇖ 10
jesienne kolory roślin Jesień w ogrodzie nie kończy... ⇖ 12
Przepisy z bloga
Kilka lat temu lecąc na Kretę wiedziałam, że jednym z... ⇖ 770
Roladki z kurczaka ze szpinakiem i serem feta z sosem... ⇖ 505
Kremowy, delikatny i prosty do zrobienia - najlepszy sernik... ⇖ 578
Już niedługo rozpoczyna się Chiński Nowy Rok i z tej... ⇖ 619
Zupa krem z czosnku (wegańska!) Mega kremowa, aromatyczna,... ⇖ 624
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 803
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 738
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 675
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 415
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 328
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 315









































