Czereśnie i wiśnie w syropie
Źródło: http://www.czarnawisienka.pl/2021/07/czeresnie-i-wisnie-w-syropie.html
Czereśnie/wiśnie w syropie - prosty przepis, do zrobienia w prawie oka mgnieniu. Wychodzą pyszne i są gotowe do spożycia już po 4 dniach, chociaż w zimnym miejscu wytrzymają minimum kilka miesięcy. Świetnie nadają się do deserów i jako dekoracja ciast.WSKAZÓWKI:Aby łatwo wydrylować czereśnie użyj grubej, plastikowej słomki lub bambusowej do picia. Wystarczy ją wcisnąć...
Najnowsze przepisy
Przepyszny, puszysty i mięciutki piernik, który zawsze... ⇖ 9
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i... ⇖ 21
Pyszne i delikatne ciasto makowe z kremem budyniowym i... ⇖ 27
Najzdrowsza patelnia? Taka, która jest bezpieczna, trwała... ⇖ 16
Przepisy z bloga
Kilka lat temu lecąc na Kretę wiedziałam, że jednym z... ⇖ 794
Roladki z kurczaka ze szpinakiem i serem feta z sosem... ⇖ 512
Kremowy, delikatny i prosty do zrobienia - najlepszy sernik... ⇖ 583
Już niedługo rozpoczyna się Chiński Nowy Rok i z tej... ⇖ 634
Zupa krem z czosnku (wegańska!) Mega kremowa, aromatyczna,... ⇖ 634
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 598
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 521
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 497
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 432
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 405
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 400
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 395
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 275
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 265
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 263









































