Czereśnie i wiśnie w syropie
Źródło: http://www.czarnawisienka.pl/2021/07/czeresnie-i-wisnie-w-syropie.html
Czereśnie/wiśnie w syropie - prosty przepis, do zrobienia w prawie oka mgnieniu. Wychodzą pyszne i są gotowe do spożycia już po 4 dniach, chociaż w zimnym miejscu wytrzymają minimum kilka miesięcy. Świetnie nadają się do deserów i jako dekoracja ciast.WSKAZÓWKI:Aby łatwo wydrylować czereśnie użyj grubej, plastikowej słomki lub bambusowej do picia. Wystarczy ją wcisnąć...
Najnowsze przepisy
Chcesz zdrowo się odżywiać, ale brakuje Ci czasu na... ⇖ 5
Przepyszne, soczyste, filety z kurczaka, słodko winne, w... ⇖ 9
Pieczone podudzia z kurczaka w aromatycznej marynacie... ⇖ 10
Pasztet z karpia z dodatkiem jeszcze kilku ryb. Jest on dla... ⇖ 16
Przez lata robiłam różne deski przekąsek, ale ta deska... ⇖ 11
Moskaliki kupuję na wagę w sklepie rybnym, to takie małe... ⇖ 16
Przepisy z bloga
Kilka lat temu lecąc na Kretę wiedziałam, że jednym z... ⇖ 791
Roladki z kurczaka ze szpinakiem i serem feta z sosem... ⇖ 511
Kremowy, delikatny i prosty do zrobienia - najlepszy sernik... ⇖ 582
Już niedługo rozpoczyna się Chiński Nowy Rok i z tej... ⇖ 633
Zupa krem z czosnku (wegańska!) Mega kremowa, aromatyczna,... ⇖ 634
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 577
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 503
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 485
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 414
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 387
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 381
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 372
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 255
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 251
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 250









































