Najnowsze przepisy
Pyszne, kremowe ciasto na deser, bez pieczenia, idealne.... ⇖ 40
Sezon na szparagi rozpoczęty - zapraszam do zakładki z... ⇖ 35
Zupa cebulowa kremPrzepis na zupę z cebuli karmelizowanej... ⇖ 39
Czereśnie i wiśnie w syropie
Czereśnie/wiśnie w syropie - prosty przepis, do zrobienia w prawie oka mgnieniu. Wychodzą pyszne i są gotowe do spożycia już po 4 dniach, chociaż w zimnym miejscu wytrzymają minimum kilka miesięcy. Świetnie nadają się do deserów i jako dekoracja ciast.WSKAZÓWKI:Aby łatwo wydrylować czereśnie użyj grubej, plastikowej słomki lub bambusowej do picia. Wystarczy ją wcisnąć...
Przepisy z bloga
Kilka lat temu lecąc na Kretę wiedziałam, że jednym z... ⇖ 279
Roladki z kurczaka ze szpinakiem i serem feta z sosem... ⇖ 198
Kremowy, delikatny i prosty do zrobienia - najlepszy sernik... ⇖ 292
Już niedługo rozpoczyna się Chiński Nowy Rok i z tej... ⇖ 314