Najnowsze przepisy
Usmażone kotlety ze zmielonego schabu wieprzowego podane z... ⇖ 5
Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 10
Już dawno miałam je w planach przygotować, ale jakoś... ⇖ 39
Chleb codzienny z czarnuszkąDomowy chleb pszenno-żytni z... ⇖ 35
Czerwona kapusta z gruszkami
Są dwa miesiące w roku, które zawsze przelatują mi przez palce – wrzesień i styczeń. Zarówno powakacyjny powrót do codzienności, jak i poświąteczne otrząsanie się z piernikowych dekoracji sprawiają, że gdzieś mi te dwa miesiące umykają. Zawsze się dziwię, że już się skończyły, pozostawiając po sobie listę niewykonanych zadań. Bo w planowaniu jestem niezła, gorzej......
Przepisy z bloga
Kolega kiedyś mnie zapytał, czy my jemy tylko wymyślne,... ⇖ 352
Na pewno kiedyś już wspominałam, dlaczego nie przepadam... ⇖ 351
Ciąg dalszy kulinarnej wycieczki do Japonii na naszym... ⇖ 431
Zima raczej skłania do ciepłych i pożywnych zup niż do... ⇖ 407