Czerwona kapusta z soczewicą i grzybami krótko smażona

Kiedy podałam obiad na stół usłyszałam komentarz: Ale czad! No to spróbujcie sami.Na cztery porcje:1/2 niewielkiej czerwonej kapusty poszatkowanejczerwona cebula200- 250 g małych brązowych pieczarek portobello lub innych grzybów3/4 szklanki zielonej soczewicy2 łyżki sosu sojowego a najlepiej Tamarisól i pieprz do smaku1 łyżka octu balsamicznego kremowegoolej rzepakowy ok 2...
Najnowsze przepisy
Dziś pomysł na panierowane polędwiczki z kurczaka w... ⇖ 24
Kotlety schabowe moczone w mleku i cebuli wychodzą... ⇖ 190
Przepisy z bloga
Masala chai to rozgrzewająca herbata pita w Indiach.Masala... ⇖ 53
Znudziło ci się ciasto marchewkowe? Zrób ze mną ciasto... ⇖ 74
Rozgrzewająca chińska zupa jajeczna, znana jako Dàn Huā... ⇖ 72
Bardzo ucieszyłam się, kiedy w moje ręce trafi blender... ⇖ 64
Lazania, bez makaronu, z cienko pociętymi na plasterki... ⇖ 74
Odchudzający koktajl inspirowany przepisem dr. Marka... ⇖ 91
Lato aż prosi się o lekkie, owocowe desery. Te domowe... ⇖ 97
Domowe najlepsze! Wiadomo.Lody wiśniowo-bananowe z 2... ⇖ 78
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 784
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 324
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 279
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 209
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 204