Czulent z kaszą i fasolą

Czulent to tradycyjna potrawa kuchni zydowskiej. Jest to wolno duszony gulasz z koszernego miesa, fasoli i kaszy, z dodatkiem cebuli. Przygotowalam czulent z wolowiny, bialej fasoli i kaszy gryczanej ...
Najnowsze przepisy
Jeśli właśnie rozpoczynasz swoją przygodę z dietą... ⇖ 9
Makaron z kurczakiem i pesto paprykowym – szybki obiad... ⇖ 15
Mus gruszkowy z kardamonem to prosty i aromatyczny sposób... ⇖ 13
Pyszne i mięciutkie, idealne na śniadanie. Można jeść... ⇖ 21
Znakomity syrop, który stosuje cała nasza rodzina w... ⇖ 66
Ciasto Szampańskie to jeden z tych deserów, które od... ⇖ 21
Przepisy z bloga
Makownik – kuchnia podkarpackaLokalizacja: Nowosiółki... ⇖ 401
Makówka wigilijna – kuchnia podkarpacka Lokalizacja:... ⇖ 260
Miodownik z orzechami – kuchnia podkarpacka Lokalizacja:... ⇖ 234
Lokalizacja: Bieździedza, gmina Kołaczyce, powiat... ⇖ 5451
Łemkowskie pierogi z ziemniakami i kapustą – kuchnia... ⇖ 268
Bandurjanki – kuchnia podkarpackaLokalizacja: powiat... ⇖ 420
Jabczok – kuchnia podkarpackaLokalizacja: Krasna, gmina... ⇖ 606
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2119
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 350
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 326
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 324
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 279
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 276