Dapanji
Źródło: http://kuchniakryzysowa.blogspot.com/2021/09/dapanji.html
Chiny są tak ogromne i zróżnicowane etnicznie, że każdy region ma swoją specyficzną kuchnię. Np. o mieszkańcach Kantonu mówi się, że jedyne co ma nogi, a oni tego nie jedzą, to stół. Danie, które przedstawię pochodzi z autonomicznego regionuXīnjiāng, który jest zamieszkały głównie przez Ujgurów, czyli grupa etniczna pochodzenia tureckiego. Danie stało się popularne...
Najnowsze przepisy
Chrzan, choć często kojarzony z wielkanocnym stołem,... ⇖ 7
Mięso na Domowy Doner Kebab– Zdrowsza, Naturalna i Tak... ⇖ 7
To jedna z tych sałatek, które robią się niemal same.... ⇖ 19
Dieta katogeniczna - dlaczego warto ją stosować oraz... ⇖ 17
Błyskawiczna fasolka po bretońsku Szybkie, proste i... ⇖ 22
Uwierzycie, że jest już druga połowa Listopada?Nie raz... ⇖ 34
Przepisy z bloga
Będąc jeszcze biednym studentem, zdarzało się czasem... ⇖ 37
Grzyb o ciekawej nazwie, ozorek dębowy, jak sama nazwa... ⇖ 111
Dzisiaj obchodzimy Star Trak Day, na okoliczność rocznicy... ⇖ 104
Wpadło mi w ręce ostatnio trochę warzyw, które, z uwagi... ⇖ 102
Pieczonki już kiedyś robiłem, a nawet zdobyłem dzięki... ⇖ 135
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 1289
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1039
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 867
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 839
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 770
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 468
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 391









































