De volaille drobiowe z dodatkiem

Lubicie roladki? Schabowe, wołowe, drobiowe? Ja lubię i robię wszystkie. Dziś pokuszę Was roladkami, które na ciepło po przekrojeniu mają masełko, serek i pachną czosnkiem. A do tego ciekawy dodatek? Co nam trzeba? Pierś z kurczaka podwójna, duża-2 sztuki Kabanos drobiowy klasyczny- 2 długie 8 ząbków czosnku 8 pasków masła ok cm szerokich ser zółty … Czytaj dalej „De volaille drobiowe z...
Najnowsze przepisy
Oh my goodness, let me tell you about these blueberry... ⇖ 4
Let me tell you, there’s nothing quite like a bowl of... ⇖ 5
Oh my goodness, let me tell you about my absolute favorite... ⇖ 4
Oh, let me tell you about my love for quinoa power bowls!... ⇖ 4
Polędwiczki z Kurczaka w Pikantnej Miodowej Glazurze(do... ⇖ 9
Ciasta to doskonały wybór na popołudniowy podwieczorek,... ⇖ 12
Najprostsza zupa grzybowa z ziemniakami Dziś klasyczna... ⇖ 11
Przepisy z bloga
Wow, dawno tak się nie bawiliśmy! Ale to nie jest... ⇖ 64
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 772
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 317
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 269
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 193
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 192