Delikatne klopsiki

400 g mięsem mielonym1 czerstwa kajzerkawoda+mleko1 jajko1 łyżka prz. do mięsa1 łyżeczka pieprzu1/2 łyżeczki soliKilka kropel maggi1/2 łyżeczki majeranku1 łyżka mała bułki tartabułka tarta do panierowanamargaryna(Palma z murzynkiem) do smażeniaCzerstwa kajzerka namaczamy w wodzie zabielonej mlekiem do miękkości . Mięso mielone przekładamy do miski , dokładamy odciśniętą bułkę , jajko , bułkę tartą oraz przyprawy , dokładnie wyrabiamy . Pozostawiamy około 20 minut...
Najnowsze przepisy
Bitki Wieprzowe w Sosie Własnym – Klasyk, Który Zawsze... ⇖ 7
Poznaj przepis na orzechowe espressino – kawowy deser... ⇖ 11
Makaron z cukinii z gorgonzolą i parmezanem – lekki i... ⇖ 11
Coś szybkiego na obiad. W międzyczasie jak będzie... ⇖ 12
Fasolka szparagowa to jeden z tych skarbów późnej wiosny... ⇖ 17
Gelato Mokka(Ninja Creami NC300EU)Wyobraź sobie poranek w... ⇖ 12
Fit Skyrnik na Zimno(*SERIA FIT*)Wyobraź sobie deser,... ⇖ 15
Przepisy z bloga
400 g mięsa mielonego wieprzowego1 duża cebula2 łyżki... ⇖ 126
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 1828
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 285
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 240
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 239
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 188
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 184
Rolada biszkoptowa z jabłkami jest banalnie prosta w... ⇖ 179
Ciasto Orzechowa Krówka to pyszne ciasto z kajmakiem i... ⇖ 158