Delikatne klopsiki

400 g mięsem mielonym1 czerstwa kajzerkawoda+mleko1 jajko1 łyżka prz. do mięsa1 łyżeczka pieprzu1/2 łyżeczki soliKilka kropel maggi1/2 łyżeczki majeranku1 łyżka mała bułki tartabułka tarta do panierowanamargaryna(Palma z murzynkiem) do smażeniaCzerstwa kajzerka namaczamy w wodzie zabielonej mlekiem do miękkości . Mięso mielone przekładamy do miski , dokładamy odciśniętą bułkę , jajko , bułkę tartą oraz przyprawy , dokładnie wyrabiamy . Pozostawiamy około 20 minut...
Najnowsze przepisy
Moja babcia miała zwyczaj codziennie zjadać jedno jabłko... ⇖ 7
Oh, let me tell you about the magic of sweet potato... ⇖ 9
Let me tell you, caprese stuffed chicken breast is one of... ⇖ 9
Let me tell you, my love for this tex mex sweet potato hash... ⇖ 7
Bardzo proste ciasto z owocami. Wystarczy wrzucić do miski... ⇖ 12
Ah, the holiday season! There’s nothing quite like... ⇖ 13
Oh, let me tell you about the pure joy of making churros at... ⇖ 17
Oh, let me tell you about *lasagna*! This classic Italian... ⇖ 16
Oh, strawberry shortcake—where do I even begin? This... ⇖ 12
Przepisy z bloga
1 kg tulipów ze skrzydełek1 łyżeczka pieprzu białego1... ⇖ 101
400 g mięsa mielonego wieprzowego1 duża cebula2 łyżki... ⇖ 129
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2051
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 336
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 305
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 292
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 263
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 256
Rolada biszkoptowa z jabłkami jest banalnie prosta w... ⇖ 211