Delikatne klopsiki
Źródło: https://gabciakowegotowanie24.blogspot.com/2024/06/delikatne-klopsiki.html
400 g mięsem mielonym1 czerstwa kajzerkawoda+mleko1 jajko1 łyżka prz. do mięsa1 łyżeczka pieprzu1/2 łyżeczki soliKilka kropel maggi1/2 łyżeczki majeranku1 łyżka mała bułki tartabułka tarta do panierowanamargaryna(Palma z murzynkiem) do smażeniaCzerstwa kajzerka namaczamy w wodzie zabielonej mlekiem do miękkości . Mięso mielone przekładamy do miski , dokładamy odciśniętą bułkę , jajko , bułkę tartą oraz przyprawy , dokładnie wyrabiamy . Pozostawiamy około 20 minut...
Najnowsze przepisy
W Wielkopolsce makiełki to tradycyjny wigilijny deser. W... ⇖ 2
Jesień to idealny moment na eksperymenty w kuchni –... ⇖ 11
Przepyszny placek do barszczu, który znakomicie sprawdzi... ⇖ 109
Kurczak pieczony z warzywami to pyszne i proste danie, to... ⇖ 20
Przepisy z bloga
1,5 litra rosołu1 średniej wielkości kalafior3 średnie... ⇖ 51
120 g makaronu Orzo100 g mrożonego groszku750 ml zimnej... ⇖ 52
200 g tuńczyka4 ogórki konserwowe3 jajka ugotowane na... ⇖ 106
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 2137
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1150
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 995
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 902
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 886
Ciasta z polewą czekoladową są przepyszne! Poniżej... ⇖ 657









































