Najnowsze przepisy
Ekspresowy porzeczkowiec to przepyszne ciasto bez pieczenia... ⇖ 20
Wasabi, znany również jako chrzan japoński, to nie tylko... ⇖ 18
Bułeczki z wykorzystaniem twarogu oraz mąki migdałowej... ⇖ 17
Fit placuszki z cukinii chrupiące z serem – zdrowy... ⇖ 28
Kluski na parze, znane również jako pampuchy czy buchty,... ⇖ 23
Devolay

Jego prawidłowa nazwa to de Volaille od nazwiska kucharza, który je wymyślił. Prawdziwy kotlet de Volaille ma jako farsz jedynie masło. Jest jednak wiele wariacji na temat tego dania. Ja osobiście najbardziej lubię z farszem pieczarkowym tak jak to zostało opisane poniżej lub z tym, którego najczęściej wykorzystuję do pierogów.Read more »
Przepisy z bloga
Prócz klasycznego wydania, czyli jedynie sparzonej i... ⇖ 209
Pasztet robię na bazie przepisu Magdy Gessler. Wychodzi... ⇖ 400
Szynka podpatrzona jakiś czas temu u Kuby Kuronia. Po... ⇖ 826
Uwielbiam takie śniadania. Ciepły i chrupiący początek... ⇖ 389
Bardzo prosty jednogarnkowy obiad czy kolacja. Nie ukrywam,... ⇖ 404
Przepisy na czasie
Szybkie ciasto bez pieczenia na biszkopcikach nasączonych... ⇖ 145
Brzuch jak deska w 3 dni? Zielony koktajl oczyszczający na... ⇖ 55
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze... ⇖ 43
Zupa Szpinakowa (Cook4me Tefal - Multicooker) Przepis... ⇖ 41
Szybciutka, pyszna z kilku składników zrobiona sałatka... ⇖ 37
Fit placuszki z cukinii chrupiące z serem – zdrowy... ⇖ 28
Młoda kapusta na ciepło, zaprawiona zaklepką z masła i... ⇖ 27