Najnowsze przepisy
Pyszna sałatka z ananasem, fasolką czerwoną, papryką,... ⇖ 14
Sajgonki pieczone w Air Fryer bez tłuszczu. Spring Rolls z... ⇖ 14
Witam Kochani! Zdarza się, że nie ma czasu a i wybór w... ⇖ 18
Zawsze udany, puszysty sernik z kakaowym wierzchem i spodem... ⇖ 143
Dlaczego warto pić kefir?
Kefir jest mlecznym napojem fermentowanym, oczywiscie pozyskiwanym z mleka krowiego. Powstaje dzieki fermentacji, czyli procesowi beztlenowemu, w ktorym glowna role odgrywaja mikroorganizmy.W produkcji kefiru uczestnicza dwa rodzaje fermentacji: alkoholowa i mlekowa. Fermentacja alkoholowa polega wytwarzaniu przez drozdze etanolu i dwutlenku wegla, natomiast fermentacja mlekowa dziala pod wp...
Przepisy z bloga
Ultra szybki i mega przepyszny serniczek z dodatkiem... ⇖ 53
Super szybkie, łatwe w przygotowaniu, a na dodatek bardzo... ⇖ 48
Klasyka jak zawsze wygrywa! Tym razem przygotowałam... ⇖ 44
Niniejszy deser przygotowuję się w nieco ponad 5 minut,... ⇖ 62