Długoterminowa surówka z kapusty, ogórków i papryki

Długoterminowa surówka z kapusty, ogórków i papryki w słodko kwaśnej zalewie nie wymaga pasteryzacji, aby można było ją przechować w lodówce przez dwa tygodnie albo i dłużej (nie jestem w stanie określić dokładnie jak długo, gdyż zjadamy ją zawsze właśnie w jakieś dwa tygodnie). Z czasem jest jeszcze smaczniejsza. Świetnie pasuje jako dodatek do obiadu, mięsa pieczonego...
Najnowsze przepisy
Obiad bez glutenu na bazie kaszy jaglanej, grzybów kurek... ⇖ 7
Posiłek w 20 minut!? O tak! Zwłaszcza z kluskami na parze... ⇖ 10
Ten chleb smakuje jak z najlepszej piekarni, a co najlepsze... ⇖ 16
Kluski ziemniaczane z mięsem to jedno z tych dań, które... ⇖ 23
Przepis na śledzie z suszonymi pomidorami i musztardą... ⇖ 20
Quesadilla z kurczakiem i salsą paprykową Historia i... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Tosty z gofrownicy to szybki sposób na pyszne i sycące... ⇖ 16
Zapiekane sakiewki z kurczaka to prosty, a jednocześnie... ⇖ 38
Wilgotny murzynek z wiśniami to ciasto, które smakuje... ⇖ 54
Placki z cukinii to prosty i szybki pomysł na obiad lub... ⇖ 92
Te ogórki to prawdziwy słoikowy hit, który robi furorę... ⇖ 1527
Sałatka Słoikowa od Teściowej to sprawdzony przepis na... ⇖ 695
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2085
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 345
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 317
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 304
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 272
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 266