Dobre, bo polskie. Kilka refleksji. Tak przed świętami...
Źródło: http://lejdi-of-the-house.blogspot.com/2011/12/dobre-bo-polskie-kilka-refleksji-tak.html
Staram sie kupowac jak najbardziej lokalne produkty. Z racji miejsca zamieszkania nie moga one byc polskie.Brytyjczycy dbaja o to, by na polkach wyeksponowane byly ich wlasne produkty. I,pomijajac oczywisty fakt, ze supermarketypromuja wlasna marke najlepiej, wszedzie widac charakterystyczny znaczek Union Jack . Dlategobez problemumoge wybrac: ziemniaki lokalne,...
Najnowsze przepisy
Pyszne paszteciki z kapustą kiszoną i pieczarkami –... ⇖ 2
Jest coś zaskakująco magicznego w połączeniu musztardy... ⇖ 11
Przepisy z bloga
Czas leci do przodu i na nikogo nie czeka! :) Tak, tak -... ⇖ 246
Na Wyspach kolejna przerwa w szkole... Tak zwany, bardzo... ⇖ 242
Bardzo, ale to bardzo lubię scones. Te słone, są super... ⇖ 311
[zdjęcie]Definicja - sałatka zwykle robiona z sałaty... ⇖ 280
Szybkie, bezproblemowe danie, idealne w razie kryzysu, albo... ⇖ 325
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 595
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 516
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 497
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 427
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 401
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 398
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 391
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 271
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 263
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 260









































