Domowa chałka z kruszonką (bez mleka)
Źródło: https://dietabezmleka.wordpress.com/2019/03/08/domowa-chalka-z-kruszonka-bez-mleka/
Nie ma nic lepszego niz puszysta chalka ze slodka kruszonka. To idealny deser dla dzieciakow i do popoludniowej kawy. Chalka jest delikatna i miekka, ale dzieki dobrze wypieczonej skorce dobrze sie kroi. Z podanych proporcji mozna zrobic dwie mniejsze, lub jedna bardzo dluga chalke. 3 szklanki maki 2 jajka 4 lyzki cukru cukru 25 g... Czytaj dalej
Najnowsze przepisy
Pyszne, tradycyjne pierniczki - zapraszam do wspólnego... ⇖ 16
Surówka z buraka i gruszki to propozycja na pyszny dodatek... ⇖ 12
Dziś zapraszam na pyszne, mięciutkie pierniczki w trochę... ⇖ 21
Przepis na świąteczne maślane kruche ciasteczka jak... ⇖ 17
Są takie smaki, które całkowicie wykraczają poza swoje... ⇖ 25
Piernik krakowski to klasyczne, domowe ciasto o głębokim... ⇖ 27
Przepisy z bloga
Szarpana wieprzowine polecil mi juz jakis czas temu... ⇖ 877
Mini drozdzowki truskawkowe to jeden z moich ulubionych... ⇖ 726
Wiosna potrzebujemy lekkich dan. Do tego mlode warzywa sa... ⇖ 811
Kompot z rabarbaru to swietny napoj na wiosenne i letnie... ⇖ 816
Schab duszony z cebulka to dosc proste w przygotowaniu... ⇖ 738
Salatka z brokulem i jajkiem to szybki sposob na pozywna... ⇖ 849
Okres, gdy na straganach pojawiaja sie mlode buraczki to... ⇖ 680
Kaczka pieczona z jablkami to doskonaly wybor na swiateczny... ⇖ 860
Przygotowalam dla was proste zestawienie wypiekow, w... ⇖ 1646
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1632
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 672
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 585
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 575
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 563
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 523
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 468
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 465
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 438









































