Domowa kiszona kapusta na zimę
Źródło: http://www.wymiarzdrowia.pl/domowa-kiszona-kapusta-na-zime/
Domowej nie dorowna zadna kupiona w sklepie lub na bazarze. Producenci, ktorzy kisza dziesiatki beczek kapusty, skracaja czas kiszenia, dodaja gotowy kwas o gorszym smaku. Aby zapobiec zepsuciu produktu i stratom, stosuja tez konserwanty. Dlatego warto miec troche wlasnej spizarni. Oczywiscie wazny jest tez czynnik finansowy. Kilogram kiszonej kapusty kosztuje z...
Najnowsze przepisy
Błyskawiczna fasolka po bretońsku Szybkie, proste i... ⇖ 13
Uwierzycie, że jest już druga połowa Listopada?Nie raz... ⇖ 21
Makowiec z kremem czekoladowym to wilgotne, aromatyczne i... ⇖ 26
Są takie dania, które podczas gotowania przenoszą nas... ⇖ 21
Takie kulebiaki robię obowiązkowo na Wigilię i święta.... ⇖ 18
Mrożonkę z zupy kalafiorowej FRoSTA można wykorzystać w... ⇖ 26
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1033
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 851
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 826
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 746
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 450
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 366
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 351



























