Domowa kiszona kapusta na zimę
Źródło: http://www.wymiarzdrowia.pl/domowa-kiszona-kapusta-na-zime/
Domowej nie dorowna zadna kupiona w sklepie lub na bazarze. Producenci, ktorzy kisza dziesiatki beczek kapusty, skracaja czas kiszenia, dodaja gotowy kwas o gorszym smaku. Aby zapobiec zepsuciu produktu i stratom, stosuja tez konserwanty. Dlatego warto miec troche wlasnej spizarni. Oczywiscie wazny jest tez czynnik finansowy. Kilogram kiszonej kapusty kosztuje z...
Najnowsze przepisy
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 19
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 10
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 25
Buraczki z czosnkiem i majonezem – prosty przepis na... ⇖ 21
Domowa żurawina w słoikach to najlepszy dodatek do mięs,... ⇖ 12
Przepis na aromatyczną korzenną szarlotkę idealną na... ⇖ 16
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Ciasto pijak siostry Anastazji to klasyka polskich stołów... ⇖ 62
Kebab na papierze do pieczenia Nastała moda na genialny... ⇖ 59
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu... ⇖ 55
Miękkie ciasto, aromatyczny farsz z kapusty i grzybów,... ⇖ 47
Domowy filet z indyka – zdrowa wędlina bez dodatków i w... ⇖ 44
Pyszne proste danie, do którego idealnie pasuje kasza... ⇖ 38
Pasta pieczarkowa z jajkiem Pasta pieczarkowa z jajkiem -... ⇖ 38
MINI ROGALIKI Z CIASTA FRANCUSKIEGOMam dla ciebie dzisiaj... ⇖ 36
składniki na biszkopt kakaowy:70 g mąki 25 g kakao4 jajka... ⇖ 31



























