Domowe grissini z szynką parmeńską
Źródło: http://befitbestrong.pl/domowe-grissini-z-szynka-parmenska/
Grissini we Włoszech najczęściej podaje się jako antipasti tuż przed głównym posiłkiem, czyli nasza tzw. „poczekajka”. Jednakże, grissini może być również świetną przekąską na imprezie. Uwielbiam takie przegryzki, gdyż ich przygotowanie zazwyczaj nie wymaga dużej ilości czasu, a na imprezach znikają w trymiga. Jedząc je nie brudzimy sobie palców i nie...
Najnowsze przepisy
W naszym domu na Wigilii karp jest jednym z obowiązkowych... ⇖ 8
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 20
Przepis na wyjątkowe mini deserki na Boże Narodzenie!... ⇖ 13
Latem 2011 roku, podczas podróży przez stany północnego... ⇖ 14
Przepisy z bloga
Witam Was po długiej przerwie! Większość z Was pewnie... ⇖ 527
Dawno mnie tutaj nie było, dlatego wracam do Was z... ⇖ 651
Jak mijają Wam wakacje? Jesteście już po urlopie, w... ⇖ 689
Jak mijają Wam wakacje? Jak radzicie sobie w takie upały?... ⇖ 845
Kto powiedział, że gofry muszą być tylko na słodko?... ⇖ 863
Czy znajdzie się ktoś, kto odmówi domowym placuszkom? Ja... ⇖ 652
Witam Was po krótkiej przerwie! Dzisiaj coś specjalnie... ⇖ 716
Quesadilla to świetny pomysł na szybki i bardzo sycący... ⇖ 694
Dawno nie wstawiałam żadnej sałatki, więc to najwyższy... ⇖ 895
Ryby i owoce morza uwielbiam, niestety jadam je jedynie od... ⇖ 794
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 538
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 463
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 439
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 384
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 365
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 338
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 322
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 239
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 221
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 219









































