Domowe grissini z szynką parmeńską
Źródło: http://befitbestrong.pl/domowe-grissini-z-szynka-parmenska/
Grissini we Włoszech najczęściej podaje się jako antipasti tuż przed głównym posiłkiem, czyli nasza tzw. „poczekajka”. Jednakże, grissini może być również świetną przekąską na imprezie. Uwielbiam takie przegryzki, gdyż ich przygotowanie zazwyczaj nie wymaga dużej ilości czasu, a na imprezach znikają w trymiga. Jedząc je nie brudzimy sobie palców i nie...
Najnowsze przepisy
Przepyszny, puszysty i mięciutki piernik, który zawsze... ⇖ 4
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i... ⇖ 19
Pyszne i delikatne ciasto makowe z kremem budyniowym i... ⇖ 25
Najzdrowsza patelnia? Taka, która jest bezpieczna, trwała... ⇖ 14
Przepisy z bloga
Witam Was po długiej przerwie! Większość z Was pewnie... ⇖ 532
Dawno mnie tutaj nie było, dlatego wracam do Was z... ⇖ 651
Jak mijają Wam wakacje? Jesteście już po urlopie, w... ⇖ 689
Jak mijają Wam wakacje? Jak radzicie sobie w takie upały?... ⇖ 847
Kto powiedział, że gofry muszą być tylko na słodko?... ⇖ 864
Czy znajdzie się ktoś, kto odmówi domowym placuszkom? Ja... ⇖ 654
Witam Was po krótkiej przerwie! Dzisiaj coś specjalnie... ⇖ 717
Quesadilla to świetny pomysł na szybki i bardzo sycący... ⇖ 700
Dawno nie wstawiałam żadnej sałatki, więc to najwyższy... ⇖ 898
Ryby i owoce morza uwielbiam, niestety jadam je jedynie od... ⇖ 797
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 598
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 521
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 497
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 430
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 405
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 400
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 395
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 275
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 265
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 263









































