Domowe grissini z szynką parmeńską

Grissini we Włoszech najczęściej podaje się jako antipasti tuż przed głównym posiłkiem, czyli nasza tzw. „poczekajka”. Jednakże, grissini może być również świetną przekąską na imprezie. Uwielbiam takie przegryzki, gdyż ich przygotowanie zazwyczaj nie wymaga dużej ilości czasu, a na imprezach znikają w trymiga. Jedząc je nie brudzimy sobie palców i nie...
Najnowsze przepisy
Bułeczki z twarogiem i owocami – puszyste, słodkie i... ⇖ 4
Gdy myślimy o sałacie, najczęściej wyobrażamy sobie... ⇖ 12
#WspółpracaRecenzencka #WydawnictwoAlbatrosWielu z nas... ⇖ 10
Obiad bez glutenu na bazie kaszy jaglanej, grzybów kurek... ⇖ 20
Posiłek w 20 minut!? O tak! Zwłaszcza z kluskami na parze... ⇖ 17
Przepisy z bloga
Witam Was po długiej przerwie! Większość z Was pewnie... ⇖ 473
Dawno mnie tutaj nie było, dlatego wracam do Was z... ⇖ 596
Jak mijają Wam wakacje? Jesteście już po urlopie, w... ⇖ 645
Jak mijają Wam wakacje? Jak radzicie sobie w takie upały?... ⇖ 791
Kto powiedział, że gofry muszą być tylko na słodko?... ⇖ 795
Czy znajdzie się ktoś, kto odmówi domowym placuszkom? Ja... ⇖ 601
Witam Was po krótkiej przerwie! Dzisiaj coś specjalnie... ⇖ 669
Quesadilla to świetny pomysł na szybki i bardzo sycący... ⇖ 626
Dawno nie wstawiałam żadnej sałatki, więc to najwyższy... ⇖ 818
Ryby i owoce morza uwielbiam, niestety jadam je jedynie od... ⇖ 703
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2097
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 346
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 320
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 314
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 273
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 272